Michael Jackson, Pablo Escobar, Iisus Hristos, Elvis Presley, Ceaușescu nu mai știu
Iisus, Albert Einstein, Thomas Edison, Steve Jobs, Nicolae Constantin Paulescu.
George Washintogn, Thomas Jefferson, James Madison, John Adams, Henry Ford, Samuel Colt
Voiam sa il scriu pe el chiar ultimul, dar ieseau 6 personalitati .
"Mascariciul" care si-a dat viata ca tu sa ai parte de un loc in Rai daca crezi in El...
Si oricum tu in comparatie cu Iisus esti doar o umbra a timpului, iar acesta este adevarul. Nu te-ai invatat minte de la ultima discutie avuta ca tu esti facuta sa pierzi conversatii, argumente si ce mai vrei tu?!
Adaug Freud si Marx la lista ta si cam astea ar fi cele mai influente personalitati in istorie cred eu.
Henri Coandă,Nikola Tesla,Alexander Graham Bell,Guglielmo Marconi,Alan Turing,James Watt,Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun, Timothy John Berners-Lee, Hitler, Stalin, Traian Vuia, Ioan Cantacuzino, Mircea Eliade
Daca nu detii informatii cu privire la asa ceva, mai bine ridica steagul alb.
RAY se pare ca a citat toata wikipedia, cand el trebuia sa dea doar 5 personalitati.
Celcestietot sunt singurul care a scris savanți romani, desi merit respect, recunosc ca e copy paste din mintea mea plus pe un site
Ești perversă. Dacă ai chef de așa ceva, du-te la altcineva.
Alexandru cel Mare/Genghis Khan, Leonardo Da Vinci, Simone de Beauvoir, Stalin, Tim Berners-Lee. Cred ca acestia 5 au avut un impact semnificativ asupra istoriei, posibil ultimul sa aiba chiar cel mai mare.
Mai degraba Marx decat Freud, la fel de bine puteai sa spui si Jung sau Eliade daca l-ai inclus pe Freud.
"100 most influential people in the world"
https://www.biographyonline.net/people/100-most-influential.html
mODIN întreabă: