anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numește două lucruri care te fac fericit acum și la fel de mult peste 30 de ani

12 răspunsuri:
| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Soarele, prietenii

| Miruna333 a răspuns:

Animalele, banii

| EestiSodalane a răspuns:

Nu pot numi nici măcar un lucru care mă face fericit acum.

| Mindfulness a răspuns:

Doar banii mă pot face fericit, oamenii m-au dezamăgit cumplit deși nici eu nu sunt mai breaz.

| MistarGoGu a răspuns:

Orice vacanta intr-un loc cu temperatura + 20 C tot timpul anului, cei 2 Rottweileri loiali ca de cea umană m-am " convins " *( ei nu cred ca apuca 30 de ani )...

| Madaxo97 a răspuns:

Familia, banii

| dullcat a răspuns:

Cum am putea noi sti asa ceva, cu exactitate? Cred ca avea mai mult sens daca intrebai de lucruri care ne fac fericiti atat in prezent cat si acum 10-15 ani.

Plimbari in natura si pisici.

| RAY a răspuns:

Daca o sa mai mai raman cu dopamina, serotina in creier probabil acelasi lucruri, dar 30 de ani e prea mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

In răspund cu exactitate cu cele două lucruri care pe mine m-au făcut fericit și sănătos. Munca și Dragostea

| mastadont a răspuns:

O bere rece și un joint, astea vor funcționa mereu în a-mi ridica moralul, mai ales pe căldura asta. Hai noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mastadont):

N-am fumat niciodată un joint, Cum e? Cum te simți?
Eu când am timp liber și vreau să fiu in Rai, Mă întind cu fața spre cer si Fumez un Trabuc de două ore.

| mastadont a răspuns (pentru anonim_4396):

Te simți excelent, puțină euforie, totul ți se pare mult mai interesant, râsul e garantat. Un trabuc bun e întotdeauna bine-venit dar mie mai mult îmi place la narghilea, am primit-o cadou de sărbători și merge excelent cu cafeaua de dimineață.