Andi, cred ca tu ai himoroizi. Te-a mancat in kur sa pui o astfel de intrebare? Observi unde s-a ajuns?
Observ ca site-ul asta a devenit un chat; e interesant cum o intrebare s-a remixat intr-o convorbire virtuala
Un partener? Pentru ce? Pot sa iau cate unul pentru fiecare activitate? Bro, emil, regis, kh1ss (parca asa era numele ei), lolita, moony, zazu (hm, am mai multe femei decat barbati). Cu unii sa stau de vorba, cu unii sa vad un film, cu unii sa merg la inghetata, cu unii etc...
Esti cu capu
Eu stiu ca ma placi dar este nevoie sa stie toti de pe TPU? Si eu care ma gandeam ca poate ma place injineru si imi da si mie un audi, of, of, of imparteam cu tine
Pai ai spus acum cateva zile ca este cam neancapatoare in ceea ce priveste... stii tu Ce este important intr-un cuplu
Da, secretul tau este in siguranta, nu voi sti decat eu...si restul lumii
Pai eu am nevoie de un tren ca sa ma desfasor
Stai linistit, il cumparam in rate trenul Andi
@Moony, sa stii ca aici sunt numai oameni duni, nimeni nu fuge de tine, am recunoscut eu ca am facut taekwondo si tot nu au fugit, crezi ca iubitul tau este un impediment pentru noi
Vai... ce onoare Dl. Inginer vorbeste cu mine, oare ce sa ii spun
Am explicat de masina lui Andi ca este prea mica, acum stabilim daca face sau nu rate la tren, ca sa stiu ce urmeaza Ce zici, am loc la tine in celula? Sunt mititica si dibace
Ce spuneti fetele o petrecere in pijamale, cu un final neasteptat? Care sa fie cireasa de pe tort? Pe cine doriti?
Emil asa...sunt destul de aproape? Ma simti?
Dar stai putin...eu ar trebui sa te simt pe tine
Multumesc frumos Andy ca ai avut curajul sa faci afirmatia asta de fata cu toti de pe TPU.
Sau nu. stii cum sunt baietii astia cu fanteziile... acum or sa te iubeasca si mai mult
Nu, uite cum facem noi un trio. sa vezi acum barbatii, cum le cad balele gadindu-se la asta
Fetelor aveti grija ca pe acest site nu sunt tolerate apcaturile astea erectice... a, pardon, eretice.
Pai bine mai, am inteleg ca iti place lia, in cazul asta tot vrei s-o mai onorezi cu prezenta pe fosta?
Ooooooooof. iar incepem?
in ce sens sa ne placa? fizic?
sau sa fim atrasi DOAR de raspunsurile persoanei respective? daca e asa.sunt multi utilizatori care'mi plac.chiar si fete
Da' de ce ai vrut sa stie toti? nu te multumesti cu mine si afectiunea mea, chiar trebuie' sa te lauzi?
fii si tu mai discreta, ca avem prieteni, sa nu le treaca prin cap sa se cupleze si ei!
criticul.pai la tine ma refeream cand am spus ca am prieten, ce. n'ai incredere in mine?
anonim_4396 întreabă: