Andi, cred ca tu ai himoroizi. Te-a mancat in kur sa pui o astfel de intrebare? Observi unde s-a ajuns?
Cum e cu fanteziile, lolita.ca nu stiu
lia, macar "taekwondo" ala iti este folositor si tie si lor ii mai aperi la nevoie. d'aia n'au fugit. dar eu. o sa raman siiiiiiiinguuuuuraaaa
emil.lasa ca'ti gasim si tie o fata, asa, pe gustul tau.stii ca intre noi nu poate fi nimic.
si nici tu nu poti fi intre mine si criticul
Flav..asa se intampla mereu aici..se deviaza de la subiect.
chiar..care era subiectul?
Biiiiiine...ma sacrific pentru o cauza nobila :aceea de a intelege barbatii si fanteziile lor.
merit un premiu
Nu'mi afiseaza decat 38 raspunsuri, desi sunt 42. aaaaah. ce draci am. pierd actiunea.
plec, sa nu sparg laptop-u.
continuam maine?
va iubesc
ooooooooops!
@criticul : ok e a ta, dar macar putin mai lasa si pe altii sa se bucure de ea ce sa fac, daca pe mine nu ma vrea nimeni
Bine Lolita, ajung imediat. sper sa nu adormi pana ajung eu, altfel tot singura raman
Liaaaaaaa, te place andi si nu stia cum sa ti-o spuna.treci la apel?
gata andi, am chemat-o, acum este treaba ta sa te descurci.
@moony-abia acum inteleg eu de ce nu imi mai raspunzi la mesaje. dar intre voi, ma primiti?
@lia-probabil ca vrea sa-ti faca o propunere indecenta.stai pe langa el, ca asa te faci cu un audi a4.
Lia esti draguta, dar trebuie sa astepti dupa Anna, m-a cucerit inaintea ta cu raspunsurile si zambetul ei , andi vad ca te place si are si el masina buna
Da, mai, stiu, si asta inseamna k trebuie' sa mai te bagi pe unu sa ai iei masina, imi mai cumpar una... vrei un microbuz? acolo avem loc destul...stii tu...restul nu stiu...... apropo sa ramana intre noi... intre noi 2 ...si restul care mai acceseaza aceasta pagina...
Ahhaaaaa.inca o bisericuta. a complimentelor si a dragostei.stati asa ca va arat eu.va placeti aa? nu va e oarecum sa recunoasteti aici pe site.baaaiii care va placeti pe aici? mie imi placeti toti.ca sa nu fac discrimi...ma rog cum se zice. da mai mult fetele. daaa ele imi plac cel mai mult.totate la fel. da anna, si lolita in special, ca le stiu ma i demult. dar celelalte si mai mult.sa fiti iubiti.
anonim_4396 întreabă:
Emilia19 întreabă: