Africa nu e o tara,e un continent. Oamenii sunt in mare parte analfabeti,nu au ce manca,cu ce se imbraca,nu au apa,conditiile de igiena sunt zero,nu au auzit in viata lor de nasteri planificate,contraceptie sau planning familial.Ei nu-si pot controla instinctele,ceea ce fac o fac precum animalele,poti condamna un lup sau un soarece ca se inmulteste? Cam ce crezi ca ti-ar raspunde? Am incercat sa-ti raspund cumva ca sa intelegi, in linii mari si extrem de superficiale, asta e explicatia.
Nu pot sa stiu ce-au in cap! Eu nu pot sa inteleg un lucru: de obicei miliardarii au un copil sau doi si cei saraci dar foarte saraci au cate 12! Nu inteleg? De ce mai fac daca n-au bani sa-i creasca?
Nu exista metode de contraceptie, nu au ce manca si din lipsa de ocpupatie fac si ei ce pot.
Fac multi copii deoarece isi produc singuri hrana si au nevoie de copii pentru a munci pamanturile. Acolo copii muncesc de la varste foarte fragede pentru a-si ajuta parintii.
Ideea este ca pentru ei familia reprezinta forta de munca, un tip care a facut voluntariat in Africa un an de zile mi-a spus ca a luat un interviu unui om si i-a spus sa si aduca toata familia cu el, asa ca a venit cu 25 de copii. Cand a fost intrebat de ce atat de multi el a raspuns ca are nevoie de 2 oameni la pescuit, de 2 oameni care sa stea cu animalele ...etc..deci ei fac atat de multi copii pentru a avea forta de munca + ca fetele sunt vandute pentru bani
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: