| pinkpony a întrebat:

O fata mi-a spus ca Justin Bieber e in romania si va ramane aici pe veci voi credeti asta? Eu nu stiu ce sa cred...

43 răspunsuri:
| ello a răspuns:

LOL...no way...nici nu cred ca JB stie de existenta Romania.Deci in nici un caz

| fabyan14 a răspuns:

Nu logic nu ar veni nimeni precum o vedeta sa locuiasca in Romania decat peste 100de ani

| ACC a răspuns:

Un cuvant Minciuna! n-are cum asa ceva...

| oanna_4635 a răspuns:

Fata aceea te-a mintit!

| smecherasu_5211 a răspuns:

Nuuu.

| Strumf a răspuns:

Ahhahahahaaha rolling on the floor ahahhaha laughing) HAHAHHA rolling on the floor

hahahhaha =]]]

atat.

Acea "prietena" isi bate joc de tine sau minte pentru a fi in centrul atentiei.

| Lusy_3217 a răspuns:

M`da zi la fata aia sa mearga acasa! O baut ceva stricat.Ar fi pre fain sa fie justin numa in Romania:X

| Atotstiutorul a răspuns:

Cum arati? cati ani ai? ce stii sa faci? da e cu mine daca vrei poti sa vii sa il vezi!

| Tudor1212 a răspuns:

Eu cred! stii adica nici nu m-as mira la inteligenta lui Bieber, sa ramana in Romania...deci ai incredere ca sunt toate sanselelaughing

| B3bytzaa a răspuns:

Chiar daca ar fi asa nu ar ramane mai mult de doua zile in Romanialaughing))))). Oricum nu crede mi se pare o aberatie.Nu stie lumea ce sa mai inventeze de acest justin bieberlaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor))) cum sa fie el in Romania? LOL ce te-a pacalit laughing

| andragrigoras2000 a răspuns:

In orice caz nu va sta aici pe veci.crying
tuie iti place si.b? eu il adorlove struck
e dragut si vocea e superbalove struck
are un still anume de melodii si se imbraca si collkiss
ce tiai mai putea dori de la o vedeta(de la o mare vedeta!) thinking
eu una nm.da am auzit si eu zvonuri cum ca va veni.eu chiar cred asta.el mai concret ar fi sa cauti pe googlehappy
nu stiu daca e in Romania, desi nu prea cred.d venit cred ca va vn pana laurma si la noi! are kmii de fani aici! cum sa nu vn?love struck
funditzzza?

| ImmortalQueen a răspuns:

Doamne laughing Nu e adevarat.

| ant1 a răspuns:

Asa e. E deghizat in Dan Diaconescu.

| slkdjsk a răspuns:

Aha fetito ai vrea tu laughing rolling on the floor Justin nici nu stie bine unde e Romania happy dapoi sa traiasca aici rolling on the floor haha ce gluma buna

| Anonima007 a răspuns:

Buna draga. Justin Bieber nu este in Romania si nici nu a fost.Si nu va ramane aici pentru. ca nu s-a nascut ci in america. Funda?

| MimiPopescu a răspuns:

Doamne Dumnezeule! Tu ii scrii numele acelei fetite cu litere mari si numele tarii tale il scrii cu litere mici.
Acel Iustin Beaver nu are ce cauta in Romania pentru ca aici mai sunt oameni de calitate care nu vor accepta sa lasa pe scena unde au cantat trupe de aur ca AC/DC sau Guns'n'Roses acel maimutoi. Va fi revolutie daca va veni ala aici. Revolutia muzicii bune.

| clauss a răspuns:

Ce sa caute in saracia noastra, daca il intrebi unde e Romania fac pariu ca nu stie si ce capitala avem, poate o fi trecut cu avionul pe deasupra noastra, doar atat. prietena ta face misto de tine

| Siiiiia a răspuns:

NU este adevarathappy

| AnneMarri a răspuns:

daca crezi, esti mai proasta ca fata care ti-a spus troglogirea asta

| ZEU93 a răspuns:

N-o sa vina prea curand, cat despre "sa ramana aici" n-are nicio sansa, si-ar lua bataie zilnic big grin

| zelda a răspuns:

rolling on the floor i-auzi laughing foarte tare. eu zic sa crezi "ma frend" ca maine-poimaine pleaca si n-apuci sa-l vezi, du-te si cauta-l, informeaza-te, baga-i un gps in fund sa stii unde elaughing. Trezeste-te ca nu vine nici justin bieber nici Duhul Sfantlaughing

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

@andra sunt total de acord cu tine:*
si aia care ti-au dat stupid sunt aia care il urasc pe justin
si astept si eu stupiduri, ca stiu ca o sa imi dati...asa ca.
DATI-I DRUMUL!

| Bizzareq1 a răspuns:

Da pe ce lume traiesti?

NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca era deja in Romania,*pregateste 159771 de pistoale si le imparte Utilizatorilor TPU Anti-Bieber* nu mai traia pana acum...

| ant1 a răspuns:

JB nu stie ce e aia germania, dapai Romania...

| andreutssa20 a răspuns:

Romania stie unde e... ca a vorbit intr-un interviu despre copiii orfani romani happy ca va ramane pe veci aici... nicio sansa. laughing ce sa caute el aiici in saracia asta. poate la concert da sa locuiasca aici nici gandhappy

| ZeroIdeiDăNume a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

oricum...daca "INTRADEVAR" s`ar muta, ar fi sfarsitul lui laughing

| Alecssa a răspuns:

Da, sa stii ca gayber asta al tau e de 5 zile in romanica noastra, l.am vazut si eu la magazinu de alaturi, ma mir ca tu nu stiai, din moment ce esti "fana".Mai fetita, tu esti chiar cazuta in cap? Sa m*r eu, voi, astea.n limba dupa gayber, sunteti toate o apa s.un pamant(proaste).Tu iti dai seama ca daca asta era in Romania, pe toate postrurile de televiziune se vorbea numai de el, ii dadeau astia d*acu si pe moni, si pe iri, si pe oana si pe pepe, se imbogateau peste noapte. Cred ca afla si mama mare ca asta e in Romania si nu aflai tu.
Asta 1 la mana.
2 la mana, cat de cretin sa fi sa crezi ca gayber va vrea sa ramana in romani? Asta nici nu stie unde e Romania pe harta, da apoi sa se mai si mute aici oh go on.Gayber asta al tau traieste doar din mila parintilor unor disperate ca tine, iar in Romania, parintii nu sunt asa de darnici ca nu au de unde. Si nu cred eu ca vine asta in Romania sa moara de foame dupa ce a stat in america si avea tot ce.i poftea inima.
Sfatu meu: desteapta.te si deschide ochii aia sau pune.ti ochelari.

| printesatha69 a răspuns:

Esti proasta daca o crezi... daca e trecut de 1 aprilie de ce nu termina lumea cu pacalelile?