| pinkpony a întrebat:

O fata mi-a spus ca Justin Bieber e in romania si va ramane aici pe veci voi credeti asta? Eu nu stiu ce sa cred...

43 răspunsuri:
| JustRally a răspuns:

Atunci... Dumnezeu sa-l ierte! devil

| Iiiiioana a răspuns:

Waw rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
cati ani ai fato? laughing

fata aia te-a mintit
daca eu zic ca sunt sora lui miley cyrus si o aduc sa locuiasca cu mine pe veci tu ma crezi?laughinglaughinglaughing

| UndiscoveredSoul a răspuns:

Eu sincer mi-as dori sa vina... dar cu conditia sa fie impuscat cand ajunge la aeroport... asa ar fi aici pe veci rolling on the floor

| Zmeura a răspuns:

Saracu jb vine la moarte curata

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Daaa,e aici cu nevasta sa Shakira si copilul său Usher big grin
Îţi dădeai seama si singură, scumpowinking.

| christine044 a răspuns:

Haide mai, nici chiar asa. oricat de fanatic ai fi, e de-a dreptul straniu sa crezi ca si-ar alege Romania drept ''casa''. In fact, cred ca nici nu a auzit de noi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha ha ha ha ha...Justin Bieber nici in europa nu vine des dar in Romania. Poate mai merge din cand in cand prin Paris sau Londra dar in nici un caz in Bucuresti. Daca aveam o plaje de 5 stele atunci venea vara aici.Dar asa ...plaja noastra n-are decat vreo 500-600 oameni / zi la plaje vara.Deci raspuns final :fata aceea a mintit.

| StarMagda a răspuns:

Da.cum sa nu.vezi ca maine la ora 14:24:38 o sa vina la tine in baie sa dea concert laughing

| Annaa a răspuns:

Obsedatelorrolling on the floor

| Marian_5450 a răspuns:

Nu vreau sa te superi dar cred ca esti putin cam credula, asta-i ca si cum mi-ar spune cineva ca Britney Spears sta la vecina acasa si apoi as intra pe TPU si as pune intrebarea,, Oare Britney Spears chiar sta la vecina?,, Sigur aceasta intrebare a fost pusa la vrajeala ( daca cel care a pus-o are sub 7 ani, nu am nimic impotriva), conteaza sa fim optimisti si sa-i ajutam pe cei care nu stiu ceva

| Gorillaz a răspuns:

@andra Doaaaaamneee cum sa fii atat de *******,, n orice caz nu va sta aici pe veci.
tuie iti place si.b? eu il ador
e dragut si vocea e superba
are un still anume de melodii si se imbraca si coll
ce tiai mai putea dori de la o vedeta(de la o mare vedeta!)
eu una nm.da am auzit si eu zvonuri cum ca va veni.eu chiar cred asta.el mai concret ar fi sa cauti pe google
nu stiu daca e in Romania, desi nu prea cred.d venit cred ca va vn pana laurma si la noi! are kmii de fani aici! cum sa nu vn?
funditzzza?,, mii de fani? bai, tu te ai uitat pe youtube la melodiile lui? are vreo 320 milioane vizualizari si vreo 97% i au dat dislike! oamenii intra acolo doar ca sa il injure, sa ii zica ca e de tot ...rahatul... si sa ii dea dislike, daca faci parte din ceilalti 3% care sunt innebunite si care ar cadea jos daca l ar vedea la 5 cm de ele, imi pare sincer rau de tine. inca sunt uimit cum pot exista asemenea oameni pe pamant.

| Ionut69 a răspuns:

Vrei informatii utile care costa bani grei, gratis?

http://useful4you.blogspot.com/

| MetalRocker a răspuns:

As vrea sa fie adevarat! Nu in sensul de al vedea si a ma bucura sau de-astea! Ca sa-l OMOR!