| pinkpony a întrebat:

O fata mi-a spus ca Justin Bieber e in romania si va ramane aici pe veci voi credeti asta? Eu nu stiu ce sa cred...

43 răspunsuri:
| Annaa a răspuns:

Obsedatelorrolling on the floor

| ello a răspuns:

LOL...no way...nici nu cred ca JB stie de existenta Romania.Deci in nici un caz

| andreutssa20 a răspuns:

Romania stie unde e... ca a vorbit intr-un interviu despre copiii orfani romani happy ca va ramane pe veci aici... nicio sansa. laughing ce sa caute el aiici in saracia asta. poate la concert da sa locuiasca aici nici gandhappy

| MimiPopescu a răspuns:

Doamne Dumnezeule! Tu ii scrii numele acelei fetite cu litere mari si numele tarii tale il scrii cu litere mici.
Acel Iustin Beaver nu are ce cauta in Romania pentru ca aici mai sunt oameni de calitate care nu vor accepta sa lasa pe scena unde au cantat trupe de aur ca AC/DC sau Guns'n'Roses acel maimutoi. Va fi revolutie daca va veni ala aici. Revolutia muzicii bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor))) cum sa fie el in Romania? LOL ce te-a pacalit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca era deja in Romania,*pregateste 159771 de pistoale si le imparte Utilizatorilor TPU Anti-Bieber* nu mai traia pana acum...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha ha ha ha ha...Justin Bieber nici in europa nu vine des dar in Romania. Poate mai merge din cand in cand prin Paris sau Londra dar in nici un caz in Bucuresti. Daca aveam o plaje de 5 stele atunci venea vara aici.Dar asa ...plaja noastra n-are decat vreo 500-600 oameni / zi la plaje vara.Deci raspuns final :fata aceea a mintit.

| printesatha69 a răspuns:

Esti proasta daca o crezi... daca e trecut de 1 aprilie de ce nu termina lumea cu pacalelile?

| Ionut69 a răspuns:

Vrei informatii utile care costa bani grei, gratis?

http://useful4you.blogspot.com/

| fabyan14 a răspuns:

Nu logic nu ar veni nimeni precum o vedeta sa locuiasca in Romania decat peste 100de ani

| smecherasu_5211 a răspuns:

Nuuu.

| Lusy_3217 a răspuns:

M`da zi la fata aia sa mearga acasa! O baut ceva stricat.Ar fi pre fain sa fie justin numa in Romania:X

| slkdjsk a răspuns:

Aha fetito ai vrea tu laughing rolling on the floor Justin nici nu stie bine unde e Romania happy dapoi sa traiasca aici rolling on the floor haha ce gluma buna