Da, am prieteni băieți.
Suntem ca frații, deci tensiune sexuală nu există și alte interese nu văd, pentru că sunt egoistă și nu am nimic de oferit .
Doar ne înțelegem foarte bine.
Bineînțeles că pot fi.
Și ca băiat și ca fată, ajungi la o vârstă la care ai o viață sexuală normală, regulată și nu mai ești atât de disperat încât să salivezi permanent după tot ce e de sex opus.
Bineînțeles că puștanii disperați care nu văd decât sex în fața ochilor, îți vor spune că nu e posibil.
Pentru că ei n-ar ierta nici capra vecinului.
Maxim amicitie, cunostinta. Nu din alte motive,, dar pentru mine e stresant sa am o prietena asa apropiata in care sa mi se planga zilnic, dar zilnic despre dramele ei si doar atat, nu pot face pe psihologul zilnic cand le am pe ale mele pe cap si nici sa ma priveasca ca pe un umar numai bun de umplut cu lacrimi, asa nu!
Optez pentru o cunostinta cu care sa ma salut din cand in cand, cam asa vad eu apropierea amicala de o fata in care nu investesc sentimente sau mai stiu eu ce. Cam asta e prietenia ideala intre 2 sexe/
N-am mă bani până la salariu, am doar bonuri de masă, îți dau dar dacă nu mi dai înapoi te caut și în gaura de șarpe
În majoritatea timpului, unul dintre ei prinde ceva sentimente. Dar la general vorbind, da, pot fi prieteni, fără alte interese.
Am un prieten bun cu care am fost colegă atât în generală cât și în liceu, iar acum la facultate suntem în același oraș și recent ne-am mutat în chirie împreună. Heh
Da, am o prietenie tare faină cu un baiat și ce crezi suntem ca frații din alta mama fara interese logic
Deci pentru mine exista pentru altcineva poate nu exista nu toți băieții sunt de gasca ca sa zic asa
~Da
~Da, am pe Facebook. Sincer n-as vrea sa fiu prieten c-o fată, mă sperie gândul, deja m-aș simți gay scuze. Cu tine cu atât mai puțin, deja am alte interese de stalker cu tine (Muhahahhaha) {Sper totusi ca esti majoră că deja mi-a pregătit Johnny crucea, omu mă vede pedofil, aș vrea eu. până una alta hoțu(el) strigă hoții} Nu știi cine-i Johnny? :O Nici eu. Sper să nu se ambiționeze să aflu.
Mulți înăinte. Ah, 2 secunde bate cineva la ușă"MASCAȚII, DESCHIDE USA, POC" {ah imi cade usa }in cap, nu trageti va rog,{"NU MIȘCA!} "{MÂINE LA SPATE!} POC TROSC BUFF. Mdah, mersi frumos.
~Chiar te-am crezut majoră. Oricum te stalkuiesc acum pân la capăt cu comentariile dar îmi reformulez frazele. Scuze
RAY întreabă: