Mi s-a intamplat cu o groaza de chestii, de la casti pana la laptopuri. Sunt acele cookiuri care tot apar sa le dai accept la inceputul unui site.
Nu iti face griji, nimeni nu te urmareste prin casa, pe net si nici nu ii intereseaza istoricul tau.
Un răspuns mai elaborat, vă rog. Nu postați răspunsuri spam sau fără sens, doar pentru puncte.
Și de unde până unde funcționează cookie încât advertisingul și algoritmul să știe exact ce cumpăr dintr-un magazin?
Poți să te culci dacă nu răspunzi cum trebuie, eu nu accept irelevanța, aroganța, și ignoranța.
Oho, am patit d-astea o gramada. Cea mai dubioasa a fost cand vorbeam cu cineva pe strada despre un produs si peste putin timp imi apare reclama cu produsul ala pe telefon, de o gramada ori am patit cu chestii de genul, cineva mi-a zis ca a cumparat fizic din magazin o trusa de machiaj si fix aceeasi trusa ii aparea sub forma de reclama pe diferite site-uri, nici nu a cautat pe net acea trusa pe net ))), sau mai e un amic de-al meu care e cu sula in gura la orice conversatie si incepuse reclamele cu ''mareste-ti scula cu 2 cm pe luna", aia chiar e amuzanta
De fiecare data. Și nu caut chestii pe net.
Gasisem prin dulap zilele trecute niste pantaloni luați din magazin și acum am reclame fix cu aceiași model. Sau când an găsit prin pod o tastatura tip husa pentru tableta la fel, Facebook e plin de reclame la tastaturi wireless
Inteligenta artificala din spatele dispozitivelor.
Sau o simpla coincidenta.