Mi-ar place mai multa bratara daca as sti ca a purtat-o.In acest fel stiu ca o mica parte din ea e la incheietura mainii mele.
Doar pentru unul ma refer. Apropo de asta ti s-ar parea aiurea sa-ti spuna ca a purtat-o si ea?
Nu, pai una noua as putea sa-mi cumpar si eu din magazin, dar daca a purtat-o ea atunci o mica partea din ea este la mine
Dacă se spală mai des decât "duminica şi la lighean", nu umblă cu mâinile prin fecale şi nu are o pasiune ciudată de a se scărpina la găoază cu brăţara, nu vad ce-i aşa scârbos.
Atunci când cumperi o brăţară-suvenir de undeva, chiar crezi că eşti singurul care-o pune pe mână?
Am spus deja ca e vorba de bratara restituita in buna forma, adica ma refer curata, cu vosea intacta etc. -.-
E un gest frumos.Dra daca nu iti place poti sa ii spui. Fetele se supara daca nu le spui. SI sa stii ca e un gest adorabil. Vrea sa iti aduci aminte de ea. Te iubeste fi fericit. Si sa stii ca o fata adora daca te vede ca porti cadoul ei. Fericirea poate sa dureze putin de aceea bucurate!
Mi-ar place, nu este deloc scarbos... daca ea ar purta bratara si dupa mi-o da mie, stiu ca o am cu mine tot timpul.
MadaAwwr întreabă: