Mi-ar place mai multa bratara daca as sti ca a purtat-o.In acest fel stiu ca o mica parte din ea e la incheietura mainii mele.
E un gest frumos.Dra daca nu iti place poti sa ii spui. Fetele se supara daca nu le spui. SI sa stii ca e un gest adorabil. Vrea sa iti aduci aminte de ea. Te iubeste fi fericit. Si sa stii ca o fata adora daca te vede ca porti cadoul ei. Fericirea poate sa dureze putin de aceea bucurate!
Dacă se spală mai des decât "duminica şi la lighean", nu umblă cu mâinile prin fecale şi nu are o pasiune ciudată de a se scărpina la găoază cu brăţara, nu vad ce-i aşa scârbos.
Atunci când cumperi o brăţară-suvenir de undeva, chiar crezi că eşti singurul care-o pune pe mână?
Am spus deja ca e vorba de bratara restituita in buna forma, adica ma refer curata, cu vosea intacta etc. -.-
Doar pentru unul ma refer. Apropo de asta ti s-ar parea aiurea sa-ti spuna ca a purtat-o si ea?
Nu, pai una noua as putea sa-mi cumpar si eu din magazin, dar daca a purtat-o ea atunci o mica partea din ea este la mine
Mi-ar place, nu este deloc scarbos... daca ea ar purta bratara si dupa mi-o da mie, stiu ca o am cu mine tot timpul.
FesaLuca întreabă: