| 393Dan a întrebat:

O intrebare mai mult pentru utilizatorii activi sau mai vechi a site-ului. Sunt curios daca ati simtit vreodata asa un sentiment cand incepe sa va pese de imaginea care o aveti aici? Pentru ca eu am aproape o luna si deja incep sa ma limitez la ceea ce spun si cum le spun. Simt ca deja nu mai pot pune intrebari complet stupide sau da raspunsuri din pod. Cu toate ca realizez ca suntem anonimi aici si n-ar trebui sa ne framante asa ceva, oricum imi pasa.
Voi ce parere aveti?
Sa-mi sterg contul si s-o iau de la capat? xD

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti faci un cont de rezerva, eu am facut-o pe motiv ca vreau sa fac o impresie buna de pe acest cont(stiu, e o prostie, dar asta sunt eu, preocupata de parerile altora).Nu fa si tu la fel, o sa regreti. Dar nu vad ceva gresit in a avea prieteni virtuali si/sau a-ti dedica o parte din timpul liber aici. Viata inseamna experiente noi. Vrei sa renunti la ceva ce-ai vrea sa faci sau iti place de frica sa nu te atasezi prea mult de acel ceva? Si de ce trebuie sa"dispari"? La un moment dat te vei plictisi, activitatea ta pe site va scadea cu timpul, deci nu-ti fa griji.
Fi tu, sincer si petrece-ti timpul aici din placere, nu din obligatie, dar nu exagera.
De multe ori prietenii virtuali sunt mai sinceri decat cei din viata reala.

44 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Când ai peste 200 de utilizatori care te ignoră nu prea îți mai pasă. Doar că e cam greu să mai găsești întrebări la care să răspunzi.

| 393Dan explică (pentru LoveSleep):

Da si asta-i drept.

| FloareaSoarelui96 a răspuns:

Am mai avut prin 2015 un cont. Cu unii am legat relații frumoase, cu alții mă mai certam, dar de pus la suflet ce se întâmplă aici, nu. Nu cred în judecata altor utilizatori pentru că nici eu nu-mi permit să judec un om doar prin prisma răspunsurilor sale. Aici pe TPU, arăți doar ceea ce vrei tu ca alții să vadă. Deci nu ai cum să cunoști un om sau să îți faci o idee prea amplă și corectă despre el doar de pe acest site. Și nu-ți șterge contul. Crede-mă că nu stă nimeni să-ți urmărească fiecare răspuns în parte și să-i pese de cine și cum ești.

| 393Dan explică (pentru FloareaSoarelui96):

Nu stiu, nu stiu, e cam urmaresc lumea x] Plus raspunsurile/intrebarile asta-i tot prin ce putem cunoaste un om aici, online si sa ne facem o idee despre acel om.

| Pufoșenia666 a răspuns:

Nu, nu șterge contul

| T0T a răspuns:

Într-un fel îmi pasă. Adică sunt destul de sincer pe site chiar dacă uneori am chef de bășcălie. Și mai dau răspunsuri în bășcălie însă am început să mă limitez. Faza e că nu o faci doar pentru imagine și pentru cum te percep alții ci și pentru activitatea pe care ai strâns-o aici, faptul că ar fi păcat ca ea să se încheie pe bășcălii și să o iei de la capăt. Așa ai ajunge ca anumiți useri care sunt destul de frustrați și își fac zeci de conturi, care sunt cunoscuți de asemenea pe aici dar nu au o imagine pozitivă. După atâtea conturi normal că își dau arama pe față și tu le-o observi și chiar dacă vin cu un alt cont îți dai seama cam cine sunt. Mie sincer îmi plac parțial să zic așa întrebările și răspunsurile tale și cred că nu e ok să te rezumi doar la bășcălie. Eu cred că e mai bine să lași contul ăsta. Eu unul am mai mult chef să fiu serios decât să fac mișto, chiar dacă fac la postări care merită. Dar acum toți suntem diferiți.

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu am nici o imagine, din cate stiu eu, si chiar daca as avea, nu prea m-ar afecta, deci nu, nu cunosc sentimentul.
Cat despre tine, faci cum crezi, dar nu vad ce rost are sa îți ștergi contul, cat timp vei ajunge din nou in postura asta. In fine, e alegerea ta.

| 393Dan explică (pentru Pufoșenia666):

Ok. Pentru tine, nu-l sterg )

| FloareaSoarelui96 a răspuns (pentru 393Dan):

Dar de ce e așa importantă părerea unor străini pentru tine? Oricum, dacă e să te cunoască mai bine, tot o să scoată la suprafață lucrurile pe care tu încerci să le ascunzi, oarecum. Fă ceea ce mulți nu mai fac: Fii tu!

| 393Dan explică (pentru T0T):

Hah! partial? okwinking Si da, faza cu 10 conturi cred ca nu m-ar aranja nici pe mine.

| 393Dan explică (pentru FloareaSoarelui96):

Wow ai dreptate

| T0T a răspuns (pentru 393Dan):

Nu e nevoie să te oftici laughing ce îmi mai place la site-ul ăsta e modul în care gândesc anumiți oameni și e normal să am și preferați. Tu ești destul de nou. Eh, până la urmă faci cum crezi. Mă întreba zilele astea un tip de ce nu mai intru pe Facebook. Cred că din cauza asta. Nu știu de ce dar mi se pare mai atractiv să dezbați subiecte pe aici. M-am atașat de formatul ăsta. Deși sunt dăți în care mă plictisesc și mă apuc de altele. Când mă gândesc de cât timp frecventez comunitatea asta. Chiar nu mai țin minte cum am găsit un cont pe care nu știu când îl făcusem prin 2011 și am văzut că sunt întrebări și am început să răspund. Încă puțin și se fac 6 anișori.

| AnaBejenaru a răspuns:

Știu,eu am avut exact aceași problemă, cred că am constul de 6 ani, 7... și eram mică,prostuță.Dar am crescut,am făcut un liceu, sunt la facultă, gândesc logic și simt că pot să ajut oamenii cumva happy
Nu îl șterge, peste câțiva ani, te vei amuza teribil de trecuthappy

| 393Dan explică (pentru T0T):

Wow 6 ani? Respect! Si inteleg treaba cu comunitatea si formatul site-ului. Eu tot activam inainte pe un site de tipul TPU, pana nu l-au inchis ca aveau probleme cu legea =P nu stiu poate ai auzit de el ExperienceProject. Dar in fine, am dat de TPU si chiar imi place aici. Si am si eu vreo cativa "favoriti" xD

| 393Dan explică (pentru AnaBejenaru):

Bine faci. Dai inapoi la comunitatea care te-a ajutat intr-un fel.

| AnaBejenaru a răspuns (pentru 393Dan):

Succes mult îți doresc, și cel mai important, ajută cum poți, cât poți!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca te focusezi pe ce nu conteaza. Ce conteaza ce parere au niste necunoscuti despre tine sau ce parere au apropiatii despre tine? Important e sa fii tu impacat cu tine, iar daca consideri ca faci ceva gresit, de care nu esti mandru, nu trebuie sa stergi... poti pur si simplu sa corectezi din mers ce te nemultumeste. De ce ai vrea sa dai raspunsuri din pod?hee hee Probabil ca le cataloghezi intrebari "complet stupide " pentru ca te gandesti cum o sa te vada lumea, dar de ce sa faci asa ceva? E un consum inutil de energie care nu te ajuta cu absolut nimic.

Ce imagine? N-am asa ceva. laughing

| Superior a răspuns:

Daca vreau sa intreb cum ma pot casatori cu o capra legal in acte, intreb aici, nu mi-e rusine, pana la urma e normal ca cu anumiti useri sa fii de acord, dar sa va si contraziceti in alte domenii happy

| ShaOfHatred a răspuns:

In nici un caz, nu incerca sa schimbi ceva).Eu is tot asa de cand sunt pe site.
Adica mi-am creat deja o imagine. Si totusi nu stiu ce parere au altii despre mine deoarece nu imi prea pasa. Daca are chef cineva sa-mi zica ceva, in privat. De fapt, imi pasa intr-o oarecare masura.As fii ipocrit daca as zice ca nu imi pasa de ce cred altii despre mine. Si totusi, cu ce atitudine am, mi-am gasit prieteni.
Revenind, nu iti schimba contul. Continua cum ai inceput.Pana acum, din intrebarile si raspunsurile tale, am observat ca esti destul de normal.Ma rog, nimic dubios.

| 393Dan explică (pentru Superior):

Hah, cred ca numai ce ai devenit noul meu role-model x) Mersi,

| 393Dan explică (pentru ShaOfHatred):

Hahaha nimic dubios laughing Mersi! Si daca tot zici ca-ti pasa intr-o oarecare masura, ca si mie, cum pari dintr-o parte, sincer tu ai vreo 10 plusuri in agenda mea numai din cauza la wubba lubba dub dub laughing

| ShaOfHatred a răspuns (pentru 393Dan):

Mersi,apreciez laughing

| BlackRose03 a răspuns:

Voi fi sincera. Mereu am fost interesata de parerea altora desi nu voiam, fie acestia din mediul virtual sau viata reala.Nu prea socializez asa ca incerc sa fac o impresie cat de cat buna in mediul virtual.
Cand imi fac un cont pe un site/joc depun efort sa ajung undeva si sa fiu stiuta de altii drept o persoana decenta.
N-ar fi pacat sa stric acea impresie injurand sau punand intrebari inutile dupa o perioada in care am facut progrese? Eu cred ca da.
Chiar daca nimeni nu te cunoaste aici n-ar trebui sa irosesti timpul altora cu discutii inutile sau intrebari stupide.
Eu mai am un cont pe TPU de pe care pun majoritatea intrebarilor, dar nu pentru ca ar fi ceva neansemnat si n-as putea sa le pun de pe acest cont, dar mi-e frica ca altii sa nu aiba aceasta parere si sa ma judece.Mi s-a intamplat sa pun o intrebare care chiar cauta o rezolvare si se trezeau toti incultii sa imi spuna aberatii si sa ma injure.
Decat sa ma fac de ras aici datorita unor astfel de persoane mai bine o fac de pe un cont de "rezerva".

| 393Dan explică (pentru BlackRose03):

Hm desteapta, desteapta. Sa-ti spun sincer m-am gandit si eu la treaba asta cu contul de rezerva, insa in acelasi timp daca as face-o, cu atat mai mult i-as da valoare acestui cont si importanta acestui site va creste pentru mine, daca intelegi ce vreau sa zic. In alte cuvinte nu as vrea sa investesc prea mult, cum ai zis tu, intr-o viata virtuala. Cu cat mai mult ma atasez de voi, cu atat mai greu imi va fi sa dispar sigh Ce tine de impresie buna si de efort, sunt la fel. Tin foarte mult la ceea ce fac, mai ales daca am ajuns la un nivel inalt, paraca ar fi o pereche de adidasi albi, noi nouti, pe care nici nu vreau sa-i port sa nu-i murdaresc.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu face asta. O sa regreti dupa aceea ca ai sters contul si ca s-a pierdut tot progresul acumulat. Mai bine ai incepe din acest momemt sa dai raspunsuri corecte, complete si astfel nu va mai fi nici un fel de problema.

| T0T a răspuns (pentru BatatorDeCovoare):

Uite de cine vorbeam. A revenit idei rombice. De fapt vi aici ca să trollezi sau ca să jignești pe cei ce nu îi suporți, adică ca să deranjezi. Mare lucru că îmi schimb eu numele la câteva luni de zile(deși practic pe contul ăsta am avut doar 2 nume căci alea pe care le-am schimbat eu de vreo 3 ori tot la numele ăsta se reduceau) și poza de profil că mă plictisesc de ea. E același cont, aceeași statistică. Nu le schimb ca să nu mă recunoască că așa aș fi schimbat contul.

| 393Dan explică (pentru anonim_4396):

Sincer, nu-mi prea pasa de progres, unica ce-mi pasa e ca mi-am facut cativa prieteni deja si din ce-am citit aici prin raspunsuri, cred ca totusi n-am s-o fac din cauza ceea, ca n-ar fi corect fata de ei happy