E frumos de tot dar e cam pustiu,cu siguranță tu ești mult mai creștin decat aia de acolo,multi nu au nici un dumnezeu,nici o frica,mai ales nemții.
E bine că ești credincios și ai valori,cam așa ar trebui sa fim multi ca tine sa nu avem vicii și desfrânări. Tu ești foarte bine disciplinat.
Eu credeam că pui poze și cu tine La noi se merge la biserică dar după ce ies din biserica unii fac combinații alții blestema, înjură, invidiaza, bârfesc toată ziua, judeca! Pai asta nu e credință adevărată. Tu chiar ai demonstrat că ești un om bun și ești credincios cu adevărat! Ai tot respectul meu onur
Ai grija de tine
Ușile tatălui nostru sănt deschise nimeni nu este izgonit de la casa tatălui nostru cu toți suntem așteptați de el. săne rugăm cu toată inima noastră cu tot sufletul nostru dacă ne îndepărtăm de la Dumnezeu suntem cu toții pierduți suntem cu toții grav de rătăciți fără Dumnezeu suntem nimic Absolut nimic.
Păi mereu este pustiu la Biserică mereu când merg este doar un moș acolo în fircarea dimineață înainte mea și se roagă în genunchi cu ochii închiși și cu sufletele lui si inima lui deschisă la Dumnezeu este foarte bătrână dar nu ezită să stea în genunchi în oraș și centru cluburile restaurantele sănt pline da asta e. își vor da ei seama într-o zi pe unde și-au pierdut ei sufletul și corpul trupul inima dar... ei știe. Eu am sa merg la el chiar de am sa fiu și singurul dar știu ca nu sunt singurul fiindcă în seara când am plecat să iau lumina erau mulți copii mulți Adolescenții cu părinți lor și mulți Adulți cu toți am loat lumina și neam rugta cântată la Dumnezeu ei în germană eu în românește mulți se uitau la mine nu-și dădeau seama de ce spun da eu eram conștient de spuneam și cum ma rugam la Dumnezeu cu toată inima și tot sufletul meu eu fără Dumnezeu sant nimic pe lumea asta și cred ca cu toți fără Dumnezeu suntem nimic. Eu n ma duc la Biserică pentru atenția validarea nimănui ma duc să-mi cer iertarea pentru păcatele mele pe lumea asta atâta tot da am mâncat și coliva o au bună am mâncat și cozonac era bună am băut și am mâncat cu ei la masă cu toți în seara aia nu-mi este rușine sa mănâncă de la Biserică mi-ar fi rușine sa fiu apt de muncă și sa nu muncesc cinstit sa stau pe banii părinților mulțumesc lui Dumnezeu că-mi pot câștiga pâinea cinstită prin muncă cinstită și îmi pot purta de grijă să-mi pot plătit chiria utilitățile și sa pot ajuta un om dacă este la greu toate astea datorită doar lui Dumnezeu nu mi-e ca eu de unul singur fără Dumnezeu nași fi în stare sa trec nici strada.
Nu e nici o rușine onur sa mănânci de la biserica, sa furi e o rușine și cum ziceai tu. E bine că ești sănătos asta e tot ce contează. Ma bucur pentru tine că ești așa și că nu ești vagabond ca alții, ești bun și la suflet Dumnezeu o sa îți de-a înzecit!
Și eu trebuie sa mă îndrept mai mult către Dumnezeu, recunosc sunt cam pierdut și am și probleme multe de sănătate. Ai grija de tine și de sufletul tău! Tu ești o lecție pentru multi dintre noi, un exemplu demn de urmat.
Doar el https://ibb.co/Ytc1nyb este un exemplu pentru noi cu Adevărat da cu Adevărat nu și eu.eu sunt un păcătos pe lumea asta un om cu păcate care il caută pe Dumnezeu pentru iertarea păcatele mele pe lumea asta atâta tot nimic altceva nu sunt.
Vagabond cu*var fustangiu poate fi ori și cine își dorește
da nu și eu la mine drumul meu viață mea crucea mea este bine definită nu vreau așa ceva în viața mea eu cred ca sănt destui ca ei și foarte puțini care aleargă către Dumnezeu cu Adevărat da cu Adevărat. Eu nu ma țin de destrăbălați și prostie. Eu ma țin de Dumnezeu cu totul.
Mulțumesc frumos unchiule ramiz
Acolo este întâlnirea mea cu Dumnezeu la ușile lui la casa lui ma duc fiindcă știu ca datorită lui sănt omul pe care sănt și voi fi în viață. Fără Dumnezeu suntem nimic.
fydo întreabă: