| RAY a întrebat:

O persoana sociopata poate place pe cineva? poate cunoaste dragostea oare? respectiva persoana nu isi da seama cand minte sau e ipocrita?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Cum să nu își dea seama că minte? E cum ai zice că un cerșetor ce are 2 mâini și se preface că e ciung nu ar ști că e ciung. Normal că știe și minte ca să își atingă scopurile. Până la urmă toți vrem asta însă diferim în ceea ce putem face și cât de departe putem merge pentru a le atinge. De asemenea nu pot zice că persoanele sociopate nu simt absolut nimic, însă nu simt ca noi. Oamenii diferiți nu se pot adapta ușor și pentru asta e nevoie să se prefacă dacă vor să se adapteze.

20 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu poate. O asemenea persoană minte special, deci normal că realizează că minte și o face ori ca să se integreze ori ca să își realizeze scopul.

| RAY explică (pentru T0T):

In dimineata asta am citit ca cica o persoana sociopata nu poate fi sincera si trebuie sa joace teatru ca nu isi da seama ca minte, desi respectiva persoana nu poate place pe cineva? sau avea sentimente?

| RAY explică (pentru T0T):

Vorbesc serios asta am primit ca raspuns de la un user, ai felicitare, da persoana in cauza nu isi da seama ca minte, logic ca isi da seama, dar eu sunt dracusorul din poveste

| Freya1 a răspuns:

Sti ca am scris si eu despre asta si nu nu simte iubire nu are sentimente, minte, insala, isi creaza o lume ireala si face orce doar pentru bunastarea lui fara sa tina cont ca face pe cineva sa sufere.
Iti poti da seama ca aceasta persoana este sociopata doar daca studiezi bolile astea si nu te indragostesti.Sti cum e dinafara vezi altfel lucrurile dar daca esti implicat emotional esti ca si orb nu vezi ca esti folosit

| SG1995 a răspuns:

Nu tocmai, poate simti atractie fizica dar nu si una de natura emotionala.

| RAY explică (pentru SG1995):

Inteleg ideea seby., desi nu poate simti ceva emotional, daca nu e nici atractie atunci clar nu simte nimic, oare cati din noi mai simtim ceva cu adevarat? oare cati se prefac ca simt? cine stie

| RAY explică (pentru Freya1):

Iubirea in ziua de azi e floare rara naty., asta e

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Eu as vrea ca eu sa nu pot iubi asa usor

Gandim la fel,si eu draga mea as prefera sa numai simt iubire,emotii,sentimente toate duc la suferinta dar in absenta lor te vei simti ca un robot, un om rece, bucuria vietii sta in momente emotionale, totul e sa nu ai pretenti mari de la cineva, gen o fata care o credeam diferita azi m-a dezamagit, asta e.

| whatevernvm a răspuns (pentru Freya1):

Își fac o lume a lor ireală? Deja sună a schizofrenie ce zici tu.

Nu poti sa iti faci o parere despre un om doar vorbind o data sau vazandui fizicul deoarece poti fi dezamagit dupa ce ajungi sa o cunosti

| whatevernvm a răspuns (pentru Freya1):

Dacă vreți sa faceți pe psihologii citiți cărți de specialitate, nu articole pentru femei văduve și bărbați virgini de "lifestyle"

| Freya1 a răspuns (pentru whatevernvm):

Nu face nimeni pe psihologul vorbim la nivelul nostru nu la cel de mare doctor

Corect naty asa e, dar in timp vezi cat de cat caracterul unui om sau poate ma insel.

Un timp indelungat.Eu am stat ani de zile si nu am cunoscut indeajuns de bine omul

Asa e, stai cu un om o viata tot nu il cunosti

| BlackRose03 a răspuns (pentru Freya1):

Întrebarea asta era despre mine laughing(nu, nu sunt sociopata.Dar ca de obicei Ray intelege pe dos si trage concluzii).
Draga Naty, intra la intrebarea mea anterioară, arunca o privire si printre răspunsurile mele de acolo si la acuzațiile dlui Ray si spune-mi ce crezi. laughing

| RAY explică (pentru BlackRose03):

Spre exemplu ma gândeam sa-mi omor tatăl.
esti perfecta normala

| Freya1 a răspuns (pentru BlackRose03):

Nu era pentru tine eu nici nu stiam ca ai intrebat tu asa ceva.
Citisem niste lucruri despre asta si am spus sa intreb...