Pune-te in locul parintilor tai care te-au crescut si caruia ar trebui sa le multumesti, oare pentru ei munca nu a fost grea sa iti puna pe masa de mancare sau sa primesti o jucarie?
Ca sa poti scapa de gandurile necurate de preferat ar trebui sa mergi din cand in cand la biserica sa iti faci o familie si toate gandurile rele vor disparea.
Gandeste-te cum ar fi viata ta de om bogat. Imagineaza-ti cum iti cumperi o masina, cum te plimbi prin gradina casei tale etc.
Nu te gandi la bani.
De aia România a ajuns doar forță de muncă ieftină pentru alții și nu mai e capabilă de nimic. Vezi realitatea. E îndeajuns. Puțini ajung cum zici tu. Restul sunt doar unelte ale unei propagande care îi face proști și neajutorați mai încolo. Alții sunt tot unelte pentru desfășurarea unor ilegalități care tot duc la decăderea acestei nații. Sărăcia se va accentua mult în România. O mică parte din cei „șmecheri" de acum au un viitor.
Suntem vai de noi, controlati de instincte primare, nu facem nimic pentru tara, pentru familie, pentru suflet. Suntem dezbinati de dusmani, vreau o lume fara razboaie, dar razboiul pare singura solutie sa ne aparam demnitatea de oameni.
Și eu uneori ca cred golan și îmi pun glugă pe cap și ma cred golan ))
criminal e prea de tot nu mi-am dorit niciodată sa fiu așa ceva nici nu-mi doresc așa ceva.
Vagabond eu știu ca este acel om care bagă la aparate și bea și își distruge familia și se drogeză
Nu e nimic demn în a ucide oameni nevinovați. Pentru că războiul presupune uciderea a 95% oameni nevinovați.
O strong heart e răspunsul pentru a nu te lăsa influențat de răul din jur. Și asta o poți numi demnitate.
Ai dreptate.
Totusi ce faci daca esti sub amenintare? Ce faci daca esti atacat? Ce faci daca libertatea si liberul arbitru iti sunt subjugate de o entitate straina?
Lupți pentru libertatea ta. Dar nu faci rău persoanelor care nu au nicio vină.