Schimbati mai multe vorbe, incearca sa o cunosti cat de cat, caci asa fizic te poate atrage, dar conteaza si altele...
Cunoaste-o asa cum e si cand consideri ca e momentul oportun spune-i exact ce simti pentru ea....Fii mereu natural!
Incearca sa fii cat mai relaxat, fii tu insuti, gandeste-te ca ea nu este singura fata din lume, si daca nu merge, ai tot timpul sa incerci din nou. Faptul ca esti timid, nu trebuie sa te inhibe, gandeste-te ca si fetele sunt timide, si ele pot simti la fel ca tine, doar ca uneori isi mascheaza mai bine aceste stari.Incearca sa te apropii de ea imediat ce o vezi si spune-i: " Buna, esti cumva fata pe care ar fi grozav sa o pot cunoaste?" Daca raspunde da, atunci continua: " De ce?" Focalizeaza discutia pe ceea ce ea ti-ar putea oferi. Poarta discutia intr-un mod cat mai natural, cu o nota de caldura in voce.
Daca n-ai curajul sa porti o discutie de ganul asta, atunci, in timp ce treci pe langa ea, spune-i ca ai impresia ca tocul de la pantof este pe cale sa i se desprinda, si apoi continua-ti drumul. Incearca, ai sa vezi CA MERGE. Nu intelege gresit ca"adresandu-te unei fete si apoi trecand mai departe merge", pentru ca merge numai in parte: nu te ajuta sa o cunosti pe acea fata dar te ajuta sa prinzi incredere in tine si sa capeti experienta pentru viitor, pantru a putea sa-ti castigi o atitudine naturala in compania fetelor. Succes !
Fetelor le plac lucrurile simple cum ar fi o pereche de cercei sau un lantisor ..etc
Nu vreau sa risc cu biletelu, ca poate ajunge si la altcineva albumu inainte de a ajunge la ea . Totusi floarea o sa o pun
Fizic ma atrage mai mult colega de banca . La ea nu pot sa ma lamuresc in legatura cu ce imi place, ca-mi place cam tot. Plec de la un "de ce" si ma plictisesc intr-un final cand ajung la o gramada de "de ce-uri" si tot nu imi dau seama.
Relaxat, eu insumi, nu se prea poate, cel putin nu cu ea. Mereu am incercat, dar in ultima vreme mi-e si mai greu.
O sa vad ce o sa fac. Mersi!