anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa ma mut la in internat de stat care din cate am inteles are conditii cat de cat ok, dar asta nu pot sa stiu ce inseamma, deoarece nu am vazut inca cum arata.

Imi puteti spune cei care ati trecut prin asa ceva cum arata o camera de internat pentru elevi si care sunt conditiile?

Imi puteti spune avantaje si dezavantaje privind o camera de internat de stat?

Din cate am inteles baia, dusul chiar nu vor fi in camera ci vor trebui impartite cu toate persoanele din internat?

2 răspunsuri:
| petrutap96 a răspuns:

Buna! Depinde de fiecare internat, eu la cel in care am locuit, era o camera destul de spatioasa pentru inca 4 fete cu paturi etajate (2 si 2 ), dulpuri inalte suficiente pentru a depozita orice, un minifrigider, un birou lung cu o fereastra foarte mare, a si o oglinda bine inteles. Baia este la comun, la fel si dusurile. Depinde foarte mult de persoanele cu care stai si de anturajul lor. Sunt reguli de liniste si de inviorare. Depinde de fiecare camin. Conditiile iarna au fost super ok. Succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru petrutap96):

Multumesc frumos!

Si gen baia cuprindea mai multe dusuri incat sa se poata spala mai multe persoane odata sau era dus in fiecare camera?

Dar toaletele? Nu era o baie in camera in care sa fie toaleta si sa mearga la ea doar persoanele din respectiva camera?