| Manumescoo a întrebat:

O sa mor virgin... Fetele/femeile nu vor nimic cu mine.De ce sunt blestemat în sensul ăsta?

29 răspunsuri:
| Habarnuamcenumepum a răspuns:

Crede-ma asa gandeam si eu acum ceva timp va fi si randul tau sa faci sex crede-ma alti o fac mai devreme alti mai tarziu trebuie doar sa astepti sa iti vina timpul sau daca chiar nu mai ai atata rabdare poti plati o femeie sa te satisfaca dar nu merita, crede-ma intr-o zi o sa fie o femeie care o sa iti ia virginitatea deci nu fi trist

| elemonis a răspuns:

Buna.
Toate la timpul lor. Fiecare are ritmul lui.
Poate esti o persoana timida de fel. Zic poate pentru ca nu ai scris in intrebare.
Depinde cum tratezi fetele/femeile. Trebuie sa le tratezi cu respect, sa fii educat etc.
Nu te gandi ca vorbind cu o fata/femeie vei intretine relatii intime cu ea.
O relatie are multe responsabilitati. Nu presupune doar relatii intime.
Inainte de inceperea vietii sexuale ar trebui toate persoanele sa aiba macar un minim de cunostinte, cum ar fi spre exemplu: metode anticonceptionale, boli cu transmitere sexuala etc.
Citeste carti de dezvoltare personala pentru a-ti capata/recapata increderea in propria persoana.

| Konstantinos99 a răspuns:

Asa pare in aparenta, dar ai solutii:1.roaga-te seara de seara(cere si ti se va da)2.concentrezate pe tine dezvoltate personal si profesional la maxim, gasete hobbyuri, fa activitati care iti plac si nu te opri!(daca ai fi fata te ai place pe tine? si fi sincer, sigur gasesti probleme pe care sa le indrepti)3.Din pacate cei nascuti in perioada 1995-2003 sunt generatii ce au facut trecerea de la anumite conceptii la altele si ne este dificil sa ne adaptam, uneori chiar nu vrem si de acea nu avem prietena, asta nu e o scuza.Creaza-ti multi prieteni, hobby-uri si roaga-te sa primesti ce e mai bine pentru tine. Uita ca esti in cautarea unei fete si fi stapan pe timpul tau, pe corpul tau, pe mintea ta si pe sufletul tau si o sa vezi case apropie de tine nu una ci 10hee hee) sa ma intrebi peste un 1-2 ani care din ele sa o alegi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ca te smiorcai de parca fetele ar trebui sa vina singure la tine.
Esti praf, d'aia esti "blestemat".
Maturizeaza-te si se schimba calculele.

| Manumescoo explică (pentru Konstantinos99):

Haha ce gluma bună. Peste 1-2 ani o sa îmi schimb mana dreaptă de durere de la atâta l**a, și incep cu stânga.

| Manumescoo explică (pentru Habarnuamcenumepum):

Nu eu n-am cum la mine nu exista așa ceva. Adevărul e ca mi se pare culmea sa zici așa ceva, eu nu pot face sex e imposibil sunt f urât și am penisul mic.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Manumescoo):

Daca asta e planul, intrebarea nu are logica.Te blestemi singur sa ramai asa. O fata simte cu cine discuta =>0 sanse, relaxat de la 50% in sus

| Manumescoo explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Dragul meu pentru informația ta toți suntem praf pentru ca din țărână am venit și în țărână ne întoarcem. Și deși ma doare sufletul ca fetele nu ma baga în seama și am făcut orice a fost posibil, încerc sa fiu tare gen sa nu intru in depresie tot timpul.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Manumescoo):

Mare informatie.
Pe la biserica nu ai gasit una pe placul tau?
Eu vad multe credincioase bune de pacatuit.

| T0T a răspuns:

Ești disperat. Fetele/ femeile miros asta de la o poștă. Mai ai și stima de sine scăzută. Dacă ești și urât (măcar ai grijă de tine) atunci ce mai întrebi? Lucrurile sunt evidente. Nu e niciun blestem.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Invata-l tehnici de agatat si de seductie, cam astea vrea omul...

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Nu faci nimic cu ele dacă ești așa. Nu ai cum să aplici bine vreo tehnică până nu rezolvi problemele cu tine.

| Habarnuamcenumepum a răspuns (pentru Manumescoo):

Frate eu sunt grăsuț am 16 ani și am facut sex cu persoana potrivita nu conteaza cum arati pe exterior si nici eu nu am un penis mare am 16 ani si 17 cm nici la mine nu e wow

17 cm si zici mic? Eu de-abia am 10

| Habarnuamcenumepum a răspuns (pentru Manumescoo):

17 cm e putin ca multe fete vor 20+ dar depinde si de varsta ta cati ani ani?

| RAY a răspuns:

Oricând poți da restart vieți tale,Oricând, exista întuneric = când nu ai nici o speranța, plan, scop, ești în iadul nilhist, dar poți fii și în rațiunea absurda, daca te plângi și nu ai încredere în tine clar nu poți evolua

Foarte corect, daca nu e in naturaletea ta sa fii asa degeaba te strofoci, nu poti face din tantar armarsar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este.

22. Eu am zis ca nu se poate.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Esti urat!

| Manumescoo explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Tu taci și ia fa-mi niște cartofi prăjiți cu șnițel ca mi-e foame.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru Manumescoo):

Tu ce raspuns ai vrea sa primesti? Vad ca nu te multumeste nimic! Tu deja iti stii soarta, de ce mai intrebi? Iti faci rau singur!

| Manumescoo explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Pai nu îmi place soarta ce o am dar știu ca nu pot schimba nimic ca asa mi-o fost scris. În fine, când faci cartofi prăjiți?

| MirceaCalNebun a răspuns:

Si eu credeam ca sunt blestemat pana cand am fost diagnosticat cu o tulburare si cu psihoterapeutul am invatat in vreo 3 ani sa ma port ca un om normal. Inainte le speriam pentru ca ma purtam aiurea. Poate asta ai si tu sau ceva mai light poate doar nu esti obisnuit sa comunici sau ai avut doar ghinion. Nu moare nimeni virgin oricum

| mgtow a răspuns:

Poti sa platesti sa nu mori virgin, nu vor nimic cu tine pentru ca emani negativitate, frica sau neincredere in oameni, ele simt asta de aia esti singur. Trebe sa inveti legea atractiei din Youtube

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Te mai miră ceva?

https://www.tpu.ro/......jiti-este/

| Manumescoo explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Mare informație, mare informație ce sa zic mare informație

Colcaie pe aici o gramada dilai, s-a golit Balaceanca in prag de Paste.

| Manumescoo explică (pentru Drimmero):

Colcaie o floare mare și virgina ca mine ha ha am uitat sa rad

Întrebări similare