Apa este uda din cauza combinatiei de oxigen si hidrogen.
Cerul este albastru din cauza gazelor din care este compus. Si de fapt, noi vedem doar o parte din invelisul atmosferic.
Avioanele, fiind confectionate majoritatea din aluminiu (metal usor si rezistent) pot fi ridicate cu usurinta in aer de motoare si sunt sustinute datorita curentilor de aer.
Existenta extraterestrilor nu a fost inca confirmata, insa da, exista. -Astea sunt raspunsuri standard. Raspunsuri creative ar fi urmatoarele:
-Apa este uda din cauza unor mici fiinte din acel lichid ce iti dau senzatia de ud
-Cerul este albastru din cauza zanelor! Ele coloreaza cerul si aduc anotimpurile
-Avioanele stau in aer cu ajutorul suflului unui gigant. El sufla sub aripile avionului si il trimite mai departe
-Da, exista. Poate si noi suntem niste exatreterstri pentru alte fiinte
^.^
Apa e uda pentru ca asa e ea, lichida ::: Cerul e albastru pentru ca asa e ::: Avioanele zboara pentru ca le pui praf magic pe aripi. ::: Exista extraterestrii, ar fi absurd sa gandim ca noi suntem unici si singure vietati din univers
Cerul e albastru pentru ca interfereaza cu razele solare si il face putin mai clar pe timp de zi si noaptea ramane mai intunecat, avioanele se mentin pentru ca au aripi si 2 motoare care il propulseaza sa se mentina in aer. Exista si extraterestri.
Pentru ca ceru si apa sunt create de D-zeu, avioanele sunt create pentru a sta pe cer iar extraterestri ce spune ca sunt creaturi ale universului dar nu se stie daca exista sigur.
Apa este uda deoarece este un corp in stare lichida si tot ce este lichid este ud
Cerul este albastru deoarece razele soarelui reflecta lumina albastra
Avioanele stau in aer din cauza formei aripilor
Da extraterestri exista nu putem fi singuri in univers.
Apa e uda pentru ca asa este ea, apa este uda pentru ca prcipitatile se aduna in nori si norii se fac albastri(cred), avioanele stau in aer pentru ca au motoare puternice, exista extraterestrii
Apa e uda fiindca este o substanta lichida. Cerul nu este tot timpul albastru sa sti.Ma rog cerul este albastru fiindca asa a vrut Dumnezeu, avioanele zboara si exista gravitatie de aceea stau in aer si da exista extraterestri..Eu stiu o poveste despre unii:
Un doctor a gasit un extraterestru si doctorul nu stia ca este extraterestru.Creatura scotea sunete ciudate si doctorul a decis sa-l omoare fiindca credea ca-i bolnav dar nu era. Dupa aceea parintii extraterestrului l-au omorat pe doctor.
Ei bine nu stiu daca-i adevarat dar nuprea cred in extraterestri.
Nu stiu de apa, dar cerul e albastru din cauza luminii soarelui care trece prin substantele din atmosfera. Avioanele... nu stiu. Au fost stiri la tv despre extraterestrii gasiti de FBI, dar nu poti fi chiar sigur ca sunt extraterestrii deoacere pot fi si mutanti. In fine, eu cred ca aia sunt extraterestrii si ca exista o gramada in univers.
Apa e uda ca sa nu fie uscata, cerul e albastru pentru ca asta e cea mai frumoasa culoare, avioane le stau in aer pentru ca, pe uscat-le gonesc masinile, pe apa-vapoarele.Pentru martieni noi suntem extramartiali
justdani întreabă:
RoCkYeLOOOOL întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: