Satanista nu intra in biserica, doar vrei sa se faca albie de porci? ) Ori se face crestina ori deloc.
Prea multe telenovele "ce ar fi daca un demon s`ar indragosti de un inger" " ce`ar fi daca un vampir s`ar indragosti de o femeie" "ce`ar fi daca lupul s`ar indragosti de scufita rosie". Maturizati`va o data
Satanistii traditionali sunt cei care cred in Satan si il simt ca pe un aliat, prieten, stapan, etc. Satanistii traditionali cred in viata de dupa moarte. Iar cei moderni nu cred in existenta lui Satan sau a lui D-zeu asa cum sunt descrisi in Biblie, nu cred in viata de dupa moarte iar principiile lor sunt bazate pe cele scrise de Anton Szandor LaVey in Biblia lui Satan. Satanistii moderni sau La Vey-eni sunt aceeasi chestie. Ce era totusi asa amuzant in "Da' aia modernă cum e oare?" Din cate am observat esti singura persoana care rade ce ceea ce spune...din 11 ianuarie nu a ras nimeni dupa tine decat tu. Imi faci greata...
Da, dracusor de azi am sa urmez sfaturile tale in momente de genul, multumesc. Mie personal nu imi face greata persoana ci intrebarea ca si cum vezi Doamne satanistii ar fi scursurile societatii. Putea fi doar o intrebare formulata mai omenesc "Traditionala? Exista si satanista moderna?" e doar un exemplu. Nu sa fie luati in ras de catre cre(s)tini. Multumesc mult, nu accept comentarii
OctavianDanielMaria întreabă:
Emilia19 întreabă: