anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O scara de la 1 la 10: cat de frumos/frumoasa te crezi?

Răspuns Câştigător
| CinevaDiferitDePersoanaTa a răspuns:

Contează ce cred şi ceilalţi despre mine,nu mă pot lăuda singură,las pe alţii să o facă... Din punctul meu de vedere naturaleţea este o calitate,iar voi băieţii ştiţi foarte bine asta,nu?

O fată care se consideră frumoasă trebuie să dovedească asta pentru că nu contează doar frumuseţea exterioară, ci şi interioară. Degeaba eşti frumos/frumoasă dacă ai un suflet "pătat!"

Apropo interesant avatarul tău, se pare că îţi place să priveşti lumea de jos în sus...

12 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

4

| carminaburana43 a răspuns:

Eu cred ca 8.

| annkaa a răspuns:

Ceau:*
as zice 5...

| Damii a răspuns:

Pai...cam 7

| ladyMillion a răspuns:

Simcer? 15laughing))glumeam doar:p cred ca maxim 9, 50big grin

| Yannku a răspuns:

Serbus! sunt sonvins ca mai mult de 5winking si app frumos rank ai! gl!

| Yannku a răspuns:

@Carminaburana43 e foarte bine ca ai o impresie buna despre tine! gl!

| Yannku a răspuns:

@CinevadiferitDepersoanaTa Buna! e important sa ai o imagine buna despre tine! Caracterizezi persoanele dupa un avatar?!

| Yannku a răspuns:

@ CinevaDiferitDePersoanaTa Oky! have nice day!

| silviu08 a răspuns:

Minus 1

| CinevaDiferitDePersoanaTa a răspuns:

@Yannku,nu,nu caracterizez o persoană doar după un avatar; deşi se spune că noi oamenii alegem imagini să ne reprezinte,să ne definească să se apropie de starea noatră sufletească. Greşesc? Avatarul tău mi s-a părut deosebit,atâta tot!

Da,este important să ai o imagine bună despre tine,de aceea o şi am, dar nu-mi place să o spun! Dacă stau bine să mă gândesc de prea puţine ori am spus "da, sunt frumoasă." Poate că îmi place să ascult şi părerile celorlaţi înainte de a mă "lauda" singură. Aşa sunt eu.

| miolina a răspuns:

Sunt baietoasa slaba.

Întrebări similare