O persoana de genul asta probabil ca a crescut într o familie mai rece, cu diverse probleme și nu este atașată de ei. Dacă o persoana nu iubește pe nimeni e un semn ca totuși acea persoana s-a închis foarte mult în ea din cauza dezamăgirilor sau traumelor. Un om bun care nu se atașează de nimeni după părerea mea e un om care are teama abandonului. Este destul de trist fiindcă oamenii care oferă multă iubire și sunt iubiți sunt mai sănătoși și mai fericiți.
Este dificil să emit o părere despre o persoană în particular fără a avea mai multe informații despre ea. Deși este posibil ca o persoană să fie bună și să dorească să ajute alți oameni, faptul că nu are sentimente profunde pentru oameni, inclusiv pentru membrii familiei sale, poate fi un semn de probleme emoționale sau de o lipsă de conexiune emoțională cu ceilalți.
Este important să înțelegem că toți oamenii sunt diferiți și au diferite moduri de a resimți emoțiile și de a se conecta cu ceilalți. Însă, dacă o persoană se simte îngrijorată de faptul că nu are sentimente profunde pentru oameni sau de faptul că nu se poate conecta emoțional cu ceilalți, ar putea fi beneficați să discute cu un terapeut pentru a obține sprijinul și îndrumarea de care au nevoie.
Oare există așa ceva? ))
Recunosc că citind primele părți iar m-aș fi dat pe mine exemplu deoarece mă simțeam, mă regăseam )) dar până la partea cu lacrimile )) ba chiar aș spune că deși doresc liniștea, pacea, iubirea pe Mapamond, la mine în suflet nu e niciodată și mereu ajung să-i rănesc mereu pe cei mai dragi ai mei, și tiparul se repetă se pare de fiecare dată, daaaaar știu sigur că am să mă sinucid aproape când mama nu va mai fi, deoarece ea e cea mai iubită persoană de sufletul meu, cu toate relele pe care i le fac, o ador pe mama. ❤ Apoi știu că am adunat niște kg în plus după ce m-am despărțit de fiecare prieten, ieșeam pe străzi doar să i văd întâmplător sau să revăd locurile pe unde mergeam cu ei.
Așa că dacă în toate ți-am oferit un răspuns, sper eu ajutător sau măcar un răspuns cât de cât afirmator la întrebare, dă-mi voie ca aici să-ți ofer un răspuns negativ. Nu cred că există un om astfel.
Iar dacă totuși ar exista, să spunem că ar exista, probabil ar fi totul o fațadă. Ori prima parte cu ajutorul și cu liniștea, ori persoana pune totul în ajutor și în acea mentalitate încât uită să mai ofere sentimente deep și nebunești oamenilor din jurul ei. Uneori e obositor să faci, totul, nu? )
In primul rand, multumesc ca m-ai scos de la ignore!
LA MULTI ANI, Rosita!
Anul nou sa iti aduca toata fericirea din lume, tot ce iti doresti!
In al doilea rand, parca ai pus aceasta intrebare in numele meu! M-ai descris, aproape perfect!
De felul meu sunt , E MODUL MEU DE A FI! ( dar sunt , uneori, cu zambetul pe buze?! )
Oamenii ma lasa adesea indiferenta!
Nu ca nu imi pasa de situatia lor! DIN CONTRA! Incerc sa ajut cum pot!
Ma consum, sufar putin, atunci cand cuiva i se intampla vreo nenorocire! Nu mai zic de cei apropiati!
DAR, IMEDIAT IMI REVIN! ( #uneori!, uneori... mi-e greu sa-mi revin! MI-A FOST GREU! Si, M-AM " INLEMNIT"! ).
Unii mi-au spus ca nu as avea deloc sentimente! Altii ca sunt o "acritura" , iar altii, ca as fi cea mai dulce fata!
Depinde fiecare din ce parte a gustat! Caci eu, ca orice om dealfel sunt un preparat culinar cu DE TOATE!
Depinde si de CALITATEA DEGUSTATORILOR! Nu doar de cea a PREPARATULUI!
Nu prea pot spune ca am fost cu adevarat pacalita in trecut! ( s-au pacalit ei singuri, Incercand! ). Dar MULTI AU INCERCAT! Iar ASTA, M-A DETERMINAT SA NU MAI AM DELOC USOR INCREDERE IN NIMENI!
ASTA SUNT EU!
Daca cineva ma accepta bine, daca nu la fel!
Imi pare rau pentru ceea ce sunt?!
VEZI SA NU!
Ce parere am despre asemenea oameni?!
E prea SUBIECTIV Raspunsul meu!, pentru a putea fi considerat cu adevarat "de valoare orientativa"?!
Raspuns: MA IUBESC PT CEEA CE SUNT! DOAR SUNT EU!
Voiam sa explic mai multe ( la raspunsul tau, in special! ), dar domnisoara Rosita mi-a spus sa ma limitez! Asa ca, o ascult, si tac!
De data asta!
Nu te limita! ) Doar ai un talent la scris romane ) și uuu, văd că v-ați reîmpăcat )) ❤ Ăsta da nou an frumos.