Buna.
O replica de genu o dau oamenii urati care sunt cuprinsi de frustrari.
Aspectul fizic n-are nici o treaba cu caracterul unui om, nu te grabi sa tragi cocluzii dupa aparente, s-ar putea sa fie pripite!
Bună!
Această întrebare am văzut-o pe un site, am vrut să văd păreri, n-am spus eu asta.
Te pup!
Nu are relevanta unde ai vazut intrebarea, eu ti-am raspuns mai amanuntit fara sa fac aluzie la tine.
Daca te simti cu ceva, e cu totul altceva!
Oamenii frumosi la exterior pot fi frumosi si in interior.Sa nu judeci numai dupa aspect.
OMG x_x ce tampenie! E stupid sa judeci pe cineva dupa aspect. Doar un frustrat ar spune asta.
Fiecare e frumos in felul lui doar si "uratii" se marita.
Oameni frumosi sau cei cu aspect fizic placut? E o diferenta!
Frumos poate fi cineva cu un suflet bun, caracter frumos si inteligent.
In plus, frumusetea e relativa.
Daca mie un baiat mi se pare " suuuuper bun", tu l-ai putea vedea " suuuper naspa".
P.S. Cineva care afirma asta, cred ca e un om frustrat, nu toti oamenii cu un fizic placut sunt egoisti.
Spune asta o urata.
" Te pup."
Extremele intotdeauna nu sunt de bine. Daca ne referim la o frumusete fizica desavarsita nu putem lua o valoare absoluta insa deseori sunt mai egoisti si mai rai. Asta pentru ca ego-ul lor este hranit zilnic. Daca vad ca sunt apreciati pentru frumusetea lor mai mult decat pentru alte lucruri, isi vor concentra toate fortele pentru a o proteja si a-si culege foloase de pe urma ei.
AndrewTate7789 întreabă: