| Mindfulness a întrebat:

Oamenii introvertiti sau extroverti,care din ei credeți că comit mai multe crime? Nu e o regulă știu,dar cer o opinie,pentru că că vad că oamenii sociabili sunt foarte răi și dușmănoși, dar câinii care latră nu prea mușcă!

2 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Cei introvertiti sunt mai predispusi la traume, bullying si lucruri de genul care ii fac sa devina antisociali si chiar sa aiba ura pe anumiti oameni ceea ce poate duce la o crima. Dar oricum numai cineva cu probleme grave de autocontrol sau care nu are deloc empatie poate sa ia viata cuiva

| Mindfulness explică (pentru Furnicuta000):

Înseamnă că sunt într-o situație grea,că așa sunt eu,mi scârbă de români și de țigani! Nu știu dacă sunt antisocial sau rasist dar as prefera sa fiu rasist,nu m-ar deranja deloc că nici românii nu suporta țiganii daca e sa fim obiectivi cam toți suntem rasiști,doar că eu simt un dispreț ieșit din comun câteodată! Nu știu cum să scap de ura asta,din cauza asta nu mai suport pe nimeni de la mine din localitate,cu alții nu,culmea nu am nici o problema! Oamenii de la mine ma scârbesc,dar nu absolut toți,și simt multa furie! Și tu ai deveni așa poate daca te-ar ura multă lume,nu poți să fii bun mereu când societatea te disprețuiește sa le întorci obrazul! Mi teama sa nu comit un fapt antisocial sa bat pe cineva,incerc sa ma controlez dar unii și-o caută cu lumânarea! Nu îmi permit de psihoterapie la psihiatru i-am zis că nu îmi plac românii și țiganii ca nu îi suport și nu mi-a zis nimic concret de ce simt acest lucru,dar eu știu de ce! Fiindcă eu in realitate sunt un tip foarte cinstit și bun,nobil dar din cauza că arăt a tigan sunt văzut ca ceilalți țigani,nu cum sunt eu un om bun și extrem de cuminte și cum se cade,așa că eu daca nu sunt văzut cum sunt eu cu adevărat și sunt văzut ca orice tigan care fura sau face altele atunci eu mă piș pe societatea asta rasistă și superficială! Dar nu pe toți că nu sunt toți la fel,sunt și țigani ok și români ok,știu eu pe cine,o mare parte din societate cu mindset comunist și stereotipuri și ultra naționaliști! Da,voi sunteți comuniști,nu puteți să vă schimbați degeaba mergeți voi in străinătate,aveți în ADN așa ceva plus manelele ca țiganii,și comportament latin infect,asta e originea voastră așa cum și țiganii cu precădere cam fura și jefuiesc dar nu toți! Eu care sunt jumate tigan sunt scârbit de țigani,dar sunt scarbit și de romani că semănați cu țiganii aia cocalari care nu își vad de viață lor și caută mereu cearta,scandal,sa provoace lumea. E bine că unii sunteți ok,dar în mare parte provocați oamenii care sunt diferiți, ii marginalizați și ridiculizați ceea ce denotă că nu e mare diferență între voi și țiganii pe care voi ii urâți de moarte, bine nu toți îi urâți majoritatea dintre voi!
Mi teama și mie sa nu ajung sa fac rău cuiva, sunt scârbit de societatea asta, vad că nu se poate schimba, avem mentalitate de acum 100 de ani.
Sper sa nu fiu antisocial și să fiu doar rasist,nu as avea nici o problema! Sunt un om sincer,nici natia mea nu e deloc buna, ne-a făcut de râs peste tot,dar sunt și care sunt ok.
Sper sa îmi revin și să acept aceste nații,care din punctul meu de vedere sunt primitive!
Am întâlnit oameni de rahat din ambele tabere,nu am ajuns aiurea așa,nu aveam treabă cu nimeni acum câțiva ani!
Dar am văzut multa ura între voi și țigani cum nu am văzut la nimeni,am citit multe chestii in care am văzut ura de moarte între voi și țigani cum rar vezi așa ceva,și din cauza voastră, a urei rasiale pe care o purtați în voi și eu m-am pricopsit cu asa ceva, și nu mai pot controla ura și scârba! Societatea te face să devii că ei, vrei nu vrei atât de mult te provoacă și te enervează încât oricât de bun ai fi devi că ei!
Eu tot incerc sa suprim, sa scap de aceasta ura dar nu pot câteodată e imposibil.
Când o să fiu văzut așa cum sunt eu cu adevărat de societate atunci o sa iert, până atunci mi lehamite de multi oameni care ar merita închiși într-o cușcă la ZOO!

Întrebări similare