Unora da, unora nu, oricum nu rezolvă nimic dacă o vor face, cu toții avem un scop pe pământ.
Majoritatea care se gandesc se gandesc aiurea cum s-ar gandi "hai ma ca ma duc sa-mi iau o sticla de cola", adica nu e asa serios, e doar pe moment, superficial, si dupa aia 99 % or sa zica cat de prosti au fost sa se gandeasca la asta, si ce frumoasa e viata, deci cam da, real le e frica de moarte.
Deci daca incearca si scapa, sau daca din anume motive nu au facut-o, or sa zica cum am zis, ca ei nu au motive serioase, e cumva fita asta.
Adica e prinde ca nu avea sens sa faca ceva permanent pentru o problema trecatoare.
Aia care au motive serioase cu adevarat, ceva o boala ce ii chinuie si nu trece, aia pot avea ganduri serioase, nu au frica de moarte ci mai mult de chin, si aia isi cam fac planul sa iasa bine, nu o fac la nervi, si nu mai scapa, ca o fac profi.
Dar astia sunt mai putini.
Cei care sunt in aceiasi situatie si au frica de moarte, nu se vor sinucide si prefera chinul o viata. Deci e f simplu.
Scopul este sa ne bucuram de fiecare zi cum putem, atat.
Cine are motive serioase medicale permanente care le nenorocesc viata si aleg sa nu se mai chinuie, rezolva ca scapa de chin.
Asa cum si animalele sunt euthanasiate din acelasi motiv, si pentru ca se rezolva problema se si face asta.
Aialalti....nu are sens sa o faca, aia care o fac de chichi ca le-a murit soricelu sau ca i-a lasat un tampit de partener care nu dadea doi bani pe ei, cand parteneri sunt garla care sa-ti placa la fel.
Frica de moarte, de necunoscut, da a fost din toate timpurile.
Dar cand te gandesti la sinucidere este o problema mentala serioasa care trebuie rezolvata.
Acesti oameni cred ca au ajuns la o tristete mult prea apasatoare incat sa se mai gandeasca la altceva
BuBuRuZa_5540 întreabă: