Persoana care își presimt moartea există! Chiar bunicii mele i s-a întâmplat! Cu o săptămână până să moară tot ne zicea ea în fiecare zi ca nu mai poate, ca ea mai mult de o săptămână nu o duce. Și din păcate chiar așa a fost, peste o săptămână am găsit-o moartă
Normal că sunt și sunt destule mai ales că sunt din ce în ce mai mulți oameni cu cancer în faza terminală care știu cam și zilele în care ar trebui să se stingă.
Stii cand mori daca Doamne fereste ai o boala incurabila nasoala, daca chiar ai depasit o varsta la care te astepti la toate cele. Toti aia de zic ca prezic viitorul sau vorbesc cu nenea stra stra stra tataie al 6-lea sunt gainari care fac bani pe spinarea credulilor.
Simptomele. Mă refer la oamenii care suferă de neoplasm, în fază terminală. Ei primesc anumite 'semne', le iau așa cum vin, fără a le căuta explicații. Spun ce simt, ce văd, dacă le ești apropiat. Pur și simplu, 'simt' prezența cuiva apropiat, a mamei lui, a tatălui său, care nu mai e în viață, poate de zeci de ani. Nu-i vede, dar îi simte foarte aproape. Alții văd, pur și simplu, prezența unor copii, pe care nu-i pot recunoaște. E ciudat ce se întâmplă în acele momente, e de neînțeles pentru un om perfect sănătos fizic. Și totuși, ceea ce auzi, nu e o secvență dintr-un SF...
Nu știu cât de mult te interesează subiectul, dar îți las un link.
http://actualmm.ro/......xplicabil/
Eu ti-am vorbit de persoanele care își presimt moartea, nu de cele care își plănuiesc moartea... Nu de sinucigași, care își pot stabili și data, și ora exactă.
RAY întreabă: