| chiftelutacrocanta a întrebat:

Oare mila de o persoana chinuita e o teama inconstienta ca vom murii in chinuri la fel ca acea persoana noi insine sau e o teama inconstienta ca vom reincarna dupa moarte in trupul acelei persoane sau ce e mila?

5 răspunsuri:
| fara0nume a răspuns:

Mila e un sentiment de tristete in mare parte, creata de subconstientul tau. creierul tau te pune in pietea persoanei respective si incepi sa faci conparatii intre viata persoanei respective si a ta si sa iti dai seama ca tu esti cu mult mai avantajat decat persoana respectiva. spre exemplu, sa zicem ca iti e mila de un om nevoias. in cazul acesta te gandesti ca tu ai multe lucruri pe care el si le ar dori (te simti avantajat) si crezi ca persoana respectiva nu merita sa fie intr-o situateie atat de rea, dar tu nu ai de unde sa stii daca persoana respectiva a meriat sau nu asta... e complicat si nu stiu daca ma intelegi dar gen tie iti e mila de un anumit moment sau de viata unei persoane care merita mai mult sau ceva de genul asta

| TheGirlInBlack a răspuns:

Sunt singura de aici care a observat ca tot pui intrebari despre moarte? De ce?

Răspuns utilizator avertizat
| Dorotheea21 a răspuns:

Nu stiu de tine, dar mie imi e mila de cei pe care ii intreb cati ani au, si se ascund sau evita un raspuns, ca si cum cifra aia inseamna niste ani de puscarie. big grin
"Paradiziale", nu inseamna paradisiace? tongue

| TheGirlInBlack a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Nu e adevarat. Din moment ce inca nu am murit, nu vad rostul acestei conversatii, mie imi place sa discut despre alte chestii, cum ar fi muzica, filmele, animalele, universul, si alte chestii, nu de moarte, moartea o sa vina si ea la un moment dat, dar pana atunci incerc sa imi traiesc viata fara sa ma gandesc la ea. Nu imi e frica de moarte, doar ca vreau sa imi traiesc viata din plin, iar cand momentul morii o sa vina, o sa il accept fara frica.