Cartea aia explica in detaliu modul de a gandi al lui hitler.ce credea despre lupta de clasa,despre rasism,despre evrei,tigani,slavi. daca o s-o citesti,desi nu o sa observi imediat,o sa devi putin mai rasist, sa crezi ca rasa alba trebuie sa fie singura de pe pamant si o sa incepi sa te lupti cu vorbe cu ceilalti.zic asta pentru ca orice carte te influenteaza si de obicei cartile in care citesti ceva socant, incredibil, care ti se pare nedrept, o sa te influenteze in subconstient sa actionezi ca acolo.si eu vreau sa o citesc, dar nu mai am 15 ani.iti zic sa o citesti mai tarziu pentru ca te poate schimba complet, mai ales pentru ca inca nu stii cat rau au facut omenirii nazismul, comunismul si fascismul.eu o s-o citesc candva dar o sa stiu sa aleg ceea ce e bine de ceea ce e rau pentru ca stiu la ce sa ma astept sa scrie in ea, am vazut destule documentare.
mai bine si citi carti care sa te ajute sa-ti dezvolti conceptia despre viata, sa devii mai profund.
Da dar anumite persoane mi-au spus ca te poate strica de cap pentru ca e o carte in care spune cum au murit milioane de persoane
Te mint, asa pot zice si eu ca daca ma urc in masina lui nenea care ma duce la spital imi scoate creierul si dispare ca in povesti.
Nu prea cred ca un profesor de Limba Si Literatura Romana ar minti.Nu stiu de sa zic de cand ma gandesc la cartea aia aiuresc.
Ti-e frica (daca nu o citesti tu trimite-mi-o mie si o sa-ti zic ca nu am patit nimic dupa o noapte).
Nu e asta pentru ca profesoara mi-a zis(citez):
-la ce iti trebuie tie sa citesti mein kampf deja esti ametit de cap siti mai trebuie sa citesti si cartea aia.
-doamna profesoara dar ce are?
-daca o ai eu te sfatuiesc sa nu o citesti pentru ca e o carte care nu ar trebuie sa fie citita de copii
Atunci inseamna ca are continut inapropiat pentru tine, care poate afecta starea ta psihica.
Am inceput sa citesc primele 10 pagini dar nu prea am inteles ceva de acolo dar am citit si mai in fata dar nu am ajuns la nici o conceptie si imvine mereu in gand ca itlr a fost un idiot facand aceste lucruri urate