| chiftelutacrocanta a întrebat:

Oare traim in in trei lumi diferite,una in care totul e posibil,alta in care totul e imposibil si alta in care unele lucruri sunt posibile si alte lucruri sunt imposibile? Am observat ca in unele momente lucrurile pe care le credeam candva imposibile devin brusc posibile si usor de atins,alteori treaba sta pe dos, lucrurile pe care le credeam posibile devin imposibile si greu de atins.Mai de mult imi doream sa devin presedinte si chiar credeam ca e posibil acest lucru,mai imi doream si sa devin bogat si chiar credeam acest lucru,astazi insa lucrurile astea mi se par imposibile,imi doream sa devin compozitor de muzica precum Mozart sau poet precum Eminescu ori Shakespeare si chiar credeam ca pot,dar azi parca vad aceste lucruri imposibile,credeti ca vedem lucrurile ca fiind posibile sau imposibile dupa starea psihica pe care o avem pe moment, ori traim pe moment intr-un univers in care totul e posibil sau imposibil sau traim in lumea viselor in care totul e posibil si in realitate in care treburile sunt mai grele sau cum sta treaba? Tu crezi ca visurile chiar pot fi atinse daca ai o mentalitate curajoasa si crezi ca totul e posibil?

8 răspunsuri:
| dolceromania a răspuns:

Cred ca intrebareata eprea lunga si pentru filozofi!

| T0T a răspuns:

Dacă suntem raționali vedem extrem de bine ce e posibil și ce nu. Încearcă și tu, atunci cu siguranță nu vei mai avea expectanțe nerealiste.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Bill Gates de exemplu știa că va ajunge foarte bogat și în același timp era realist pentru că știa cât poate. Așa și tu ar trebui să știi cât poți și ce poți, ar trebui să îți cunoști nivelul și pe tine.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Bill Gates era sarac,, in garaj a facut ce a facut si a ajuns cel mai bogat om de pe pamant,, oamenii care pleaca de jos si se imbogatesc cinstit nu merita altceva decat respect absolut!

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Exact. A fost un om extrem de inteligent. A ajuns acolo unde a vrut.

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Am citit undeva că va fi primul trilionar. Păi ăsta e mai bogat cu mult decât toată țara noastră de rahat, se poate șterge undeva cu ea.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

E mai bogat decat toata Romania de mult,, nici nu se poate pune problema.

| Kaℓi a răspuns:

Nu sunt lumi diferite, sunt stari diferite pe care le ai tu.
Si nu, nu cred ca "visurile chiar pot fi atinse daca ai o mentalitate curajoasa si crezi ca totul e posibil". Evident ca fiecare face cat mai mult poate pentru a-si atinge visul, dar doar cu mentalitate curajoasa si credinta ca orice e posibil nu merge. Astea sunt doar clisee imprintate de literatura motivationala, care de multe ori mai mult strica decat drege...

Întrebări similare