| AndrewTate7789 a întrebat:

Oare vom depăși mentalitățile acestea bazate pe prejudecati și stereotipuri, ambele sexe sunt discriminate și vreau sa aduc în discuție ca un barbat care vorbește calm, este liniștit, nu știe sa se bată, nu are masina puternica gen BMW m5 sau Audi Rs6 ci doar o skoda sau dacia este considerat un paria, un ratat și un looser ori barbat slab, deja ești discriminat de cei din jurul tău deși respecta femeile, este altruist, are simțul umorului samd, nu zic de mine, eu am devenit misogin văzând atâtea cazuri de femei care sunt interesate doar de ce are barbatul și nu de persoana lui, și o sa dau și un exemplu simplu: Bianca Drăgușanu a spus că "nu ar lua niciodată un barbat cu skoda Octavia" în alta emisiune a spus clar "bărbatul sarac e un barbat prost" sarac adică ce vrea sa zică? Unul care are un job de 5000 de lei, o masina funcțională și sta cu chirie, voi ce credeți?

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Bianca Drăgușanu - nu e din liga ta

tu fiind unul care "are un job de 5000 de lei, o masina funcțională și sta cu chirie"

| Miruna333 a răspuns:

M-ai pierdut la,, eu am devenit misogin''.
Tu vorbesti de mentalitati bazate pe prejudecati, discriminari si tu spui ca esti misogin? Daca tu esti misogin, inseamna ca esti gay, nu iti plac femeile (nicio problema cu asta)
Fiecare cauta ce isi doreste, daca o iei personal, problema este la tine.
Numai saraciile si oamenii care n-au nimic de oferit se sperie cand vad ca pe o femeie o intereseaza si situatia materiale(dupa cum este normal). Barbatul ala va fi stalpul casei, doar nu o sa depinda barbatul de femeie.
Sincer, cam are dreptate. Barbatul sarac e prost, nu este ambitios, nu vrea sa isi depaseasca situatia si se multumeste cu putin. Gaseste doar scuze si nu doreste sa evolueze.
Cu 5000 lei pe luna si in chirie, poti intretine o familie? Nu.
N-am problema cu ce masina conduce cel de langa mine, insa, nu as putea fi niciodata cu un barbat care produce mai putin decat mine. Vor exista mereu neintelegeri si discutii daca nu este nici macar pe aproape de cat fac eu. Am avut relatie cu un tip cu salariu micut si era super frustrat din cauza banilor. Nu imi mai trebuie, intr-o relatie trebuie sa exista echilibru si din acest punct

| AndrewTate7789 explică (pentru Miruna333):

Vezi aici e diferența dintre femei și bărbați, un barbat judecător poate lua o casierita sau o lucrătoare la mc donalds ceea ce arata ca barbati iubesc femeia pentru ce este nu pentru funcție sau avutii, un barbat nu trebuie sa fie stâlpul casei ca nu mai trăim în 1850 acum e necesar sa fie egalitate ca iubirea sa fie adevărată, sunt și femei care aleg barbati care au suflet bun, sunt iubitori, sunt calmi, liniștiți și nu îi ia pentru avuții.
Eu susțin egalitatea din toate punctele de vedere.

Pana la urma în pat nu faci sex cu banii, averile și mașinile ci cu omul, o femeie cu un barbat frumos și tânăr e mult mai satisfăcută sexual decât una cu un mos bătrân dar cu bani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De când dracu Bianca Drăgușanu e un etalon pentru o femeie?

| Miruna333 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Normal ca barbatii nu cauta statut, e si normal
Daca ar sta barbatelul cu copilul acasa in concediu de paternitate si sa fie intretinut de femeie, atunci ar cauta si ei statut
Cu egalitatea faci o branza, mori de foame. De asta atat de multe relatii sunt doar din cauza ratelor impreuna la banca
Nicio femeie nu te iubeste pentru functie, ci pentru ce esti, pentru ambitie, pentru ce vrei sa realizezi in viata. Nimeni nu vrea o lepra care sustine ca doar iubirea conteaza si nimic mai mult. Trezeste-te, suntem in 2024

| Miruna333 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Am zis eu de mosi? Tu crezi ca doar mosii au bani?
Nu, sex poti face cu oricine, dar faci si sex cu cap
Cautati stabilitate si statut de la o persoana daca iti doresti ceva de viitor cu ea
Sexul bun nu te incalzeste cand ala de langa tine abia plateste facturile

| relian a răspuns:

Pentru Miruna333, dar si pentru tine cel care intrebi.
Este clar si pe tine cit te duce mintea laughing Deci tu nu ai lua un barbat care sa cistige mai putin ca tine, asa ai spus corect?
Ti se pare corect ce faci, sau cum gandesti? Eu cred ca gandesti foarte prost.
Ce te faci daca un barbat se pricepe la un lucru anume si el aia face, pentru ca la acel lucru se pricepe, iar ce face el este mai putin platit, dar tipul arata f bine, este atragator, ce faci il ocloesti doar ca ar face mai putini bani ca tine?

Na vorbit nimeni de barbatii carora nu le place munca, se discuta despre oameni normali.
De ce crezi tu ca toti barbatii ar trebui sa faca mai multi bani ca orice femeie?
Dupa regula ta, e clara, fiecare nu poate avea decat pe unul de nivelul lui material, asa ca un barbat de ce ar lua o femeie mai saraca?
Gandesti gresit.Nu vorbea nimeni de lepre, de barbati care nu vor ce? Daca eu ma pricep sa fac ceva bine, am un loc de munca la ce ma pricep eu sa fac, nu ti se pare normal? Deci fac ce stiu eu mai bine, iar daca sunt platit mai prost ca tine, este vina mea ca nu fac eu mai multi bani?
Ce vrei sa ma duc sa dau in cap la alti, sa le iau avutul nevasta, banui ca tie de astia iti plac, de astia care fac bani si vanzandusi mama.

Daca el face 5 mii pe luna, omu atat poate, nu-i de vina el ca s-a nascut asa, nu alege nimeni sa fie sarac, sau sal duca capul atit cit il duce.Dar asta nu inseamna ca gata, ala nu trebuie sa mai aibe femeie daca nu face mai mult ca si femeia.
Daca el face 5 mii, mai face si femeie lui 4-5 mii si cred ca pot supravietui nu?
Barbatul este prost, nu-i ambitios? Daca tu atit poti, crezi ca daca spui, da vreau, poti avea mai mult decat poti? Este prost? Normal daca tu esti desteapta, iti cauti unul de nivelul tau.Deci fiecare om produce atit cit poate el.Nu luam aici in calcul pe cei carora nu le place munca, sau cei bolnavi, vorbim de oameni normali.

Tu care ai pus intrebarea ce nume de user ai, arata, si numele tau si numele ce le folosesti pe internet ce fel de persoana esti.

Esti cu ala Andrew Tate, deci este clara ce gandire ai.Esti un fel de dictator, vrea ca femeile sa vina la el ca asa vrea el, lasa lumea sa aleaga ce poate, ce vor.

Nu toate femeile sunt asa cum arati, dar si daca ar fi asa, este pur si simplu alegerea fiecarei femei sa aleaga ce barbat doreste, ca si a barbatului sa aleaga ce femeie vrea.
Asa ca daca vezi pe careva ca spune ceva, este alegere lui, este gandirea lui, este liber sa spun ce gandesti, ori sa si aleaga ce spune.
Fiecare cu cei place, atita timp ca nu iti da tie in cap, nu-ti ia lantul de la bicicleta, ce treaba ai tu ce barbat vrea Binca peste prajit laughing

Nu vorbim de săraci lipiți pământului ci de oameni normali, rolul bărbatului și al femeii s-a mai schimbat de când cu evoluția, copiii nu se mai fac aiurea de la 18 ani ca nu suntem în lumea islamica totuși suntem în Europa civilizata, cel mai important aspect al unei relații este sexul, dacă nu ești atras fizic de acea persoana degeaba are el facultăți, avuții materiale, suflet bun samd.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt cupluri in care femeia castiga mai bine decat barbatul.
Ca idee, sotia nu a stat in maternal, a stat sotul, pentru ca ea castiga mult mai bine. Au copii, sunt fericiti.
Sunt cupluri care lucreaza in acelasi domeniu, iar datorita diferentei de varsta (ea e putin mai mare) si implicit experienta, ea castiga putin mai bine.
Sunt cupluri in care nici unul, nici celalalt nu aveau masina nici permis. Cand l-a ales pe el, avea variante de tipi cu masina. Dar a ales omul, nu masina. Dupa 1 an au rezolvat si cu permisele si masina.

Eu cred ca ignori fetele/femeile adevarate. Nu ai ochi decat pentru un anume gen, care sare in ochi. Iar ca sa citezi din Dragusanu....clar ca te uiti in directia gresita. Domnule misogin Tate!

Întrebări similare