Întrebare recomandată | Meптαʟıтч a întrebat:

Obişnuiţi să ascultaţi muzică când citiţi vreun articol, vreun forum, o carte online etc? Vă ajută sau dimpotrivă, vă încurcă?

42 răspunsuri:
| oannapg a răspuns:

Mă ajută, dar depinde și genul de muzică.

| Gabriela-Mihaela_Văscu_1996 a răspuns:

Nu ascult muzica cand citesc, nu ma pot concentra si nu inteleg nimic. Dar ascult cand scriu.

| Killzone a răspuns:

Prietenul meu daca vrei sa faci ceva de exemplu teme sa citesti sau chesti din astea iti spun ca nu e bine sa asculti muzica.De ce nu e bine :deoarece nu esti atent la cea ce faci si nu te poti concetra la cea ce faci deci e mai bine sa faci totul in liniste ca sa te poti concetra pe ce ai de facuthappy

| D333333NIS a răspuns:

Salut,cand citesc o carte absolut nu, dar cand citesc forum-uri si altele atunci da.Dar depinde si de ce muzica asculti, de tine, si mult mai multe happy salut!

| ciocolocomoco a răspuns:

Depinde unii se pot concentra mai bine in liniste iar altii cu muzica! ar trebui sa incerci in timpul liber si sa vezi cum esti tu!winking

| asretungfris a răspuns:

nu-mi place sa acult muzica cind citesc.ma incurca, dar daca ma ocup cu ceva nu lipseste deloc muzica

| xdDiana a răspuns:

Nu, Nu mă încurcă din contra ma ajuta, ma ajuta sa ma descarc, ma simt mai sigura cu muzica care suna in urechile mele

| AllyMykuPSY a răspuns:

Cateodata da, cateodata nu, depinde ce citesc.

| saGazeRo a răspuns:

Eu unul ascult muzica cand citesc ceva. sonor mai incet ca sa pot intelege si ce scrie acolo unde citesc laughing

| iuliamovila a răspuns:

De obicei nu, dar cred ca e relaxant.

| StiLLeR2002 a răspuns:

Pai eu fac mereu tot cu muzica incearca si tu!(nu nu ma enerveaza din potriva imi place)

Întrebări similare