anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Observ ca anul acesta romanii nu s-au mai obosit sa para buni in luna decembrie, acelasi comportament abject ca si in restul anului. Injuraturi in trafic, bagat in fata la cozi, iti arunca cu petarde in cap, barfe, dusmanii, ura, mancatorie la servici, certuri in familie, fratii si surorile se urasc, femeile si barbatii se urasc, competitie si narcisism la tot pasul, in salile de forta si retele de socializare narcisism si prostie la maxim.
Daca nu vreti sa ne schimbam de dragul sarbatorilor macar de dragul viitorului tarii, ce ziceti?

9 răspunsuri:
| goguPatent a răspuns:

Incepi tu lasand rahaturile conspirationiste?

| J0B0MAT a răspuns:

De ce, în alți ani s-au sinchisit?laughing
Anywho, cred că anul ăsta mai mult ca până acum, având în vedere și contextul actual, românii au dovedit că sunt oameni mai buni decât își imaginau alții. There is hope.
Și schimbarea începe în primul rând de la fiecare dintre noi. Tu ai putea să începi prin a nu îi mai face pe toți românii bârfitori și urâcioși.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anul 2022 a fost foarte bun pentru mine și nevastă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Aici se discuta altceva.

| Drimmero a răspuns:

Oamenii au fost mereu asa, avem in noi rautate si lacomie, doar asa a rezistat omenirea de-a lungul istoriei, daca erau buni la suflet cu totii categoric istoria ar fi avut cu totul alta desfasurare. Nu e nimic nou sub soare, nu doar romanii sunt nasoli, toti oamenii au in ei doze de nebunie si ura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Acum parca mai ceva decat in anii precedenti

| iulia0514 a răspuns:

Nu am înțeles care e treaba asta cu sa fim mai buni de sărbători! E ca și cum am zice ca în restul anului nu contează comportamentul nostru ca oamenii, deci din asta putem ajunge la concluzia că dacă suntem buni de sărbători în restul anului ne putem comporta ca niște gunoaie ale societății ca oricum de sărbători o sa fim buni și răbdători și atunci toate celelalte fapte ale noastre se șterg cu buretele!

| Fatamuntilor a răspuns:

Viata e a naibii de complicata!

| Alex980078 a răspuns:

Așa a fost lumea de când e ea, de aia nici acel Dumnezeu nu ne da mai mult. Pentru că folosim tot în scopuri egoiste, ne merităm soarta

Întrebări similare