anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Observ ca site-ul TPU s-a schimbat foarte mult in decursul timpului, evident nu in bine ci mai nou intampin si unele probleme, precum
- deconectare repetata
- inlaturarea unor intrebari fara a primi un raspuns cu adevaratul motiv pentru care aceea intrebare a fost inlaturata

Ati patit si voi?

Caci pe mine incepe sa ma enerveze...

56 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine mă enervează Violetta 2022. Om mai rău ca ea n-am mai văzut.

| sammie a răspuns:

Eu am pățit să-mi raspunda la intrebari utilizatori increzuti si plini de ei. Si fara sa dea un raspuns bun, decat sa judece si sa se dea ei in spectacol. Si da, TPU-ul s-a schimbat foarte mult. Inainte prin 2011 era empatie. Daca cineva zicea ca avea 10 ani si voia sfaturi pentru scoala sa zicem, ceilalti il ajutau cu drag. Acum, daca le spui ca are 10 ani, toti se declanseaza ca o moara stricata. A devenit prost site-ul, numai din cauza utilizatorilor.

| dullcat a răspuns:

Deconectarea cred ca e destul de rara acum.Maidegraba acum cateva luni erai deconectat dupa o mana de raspunsuri date. laughing De adaugat ca notificarile nu apar in timp real si nu se marcheaza ca citite cand dai click pe ele.Cel mai probabil se vor rezolva problemele acestea in timp.

| relian a răspuns:

Desigur, nu mai depune efort administratorul sa te mai instiinteze, plus de asta daca nu are motiv, atunci no sa stie ce sa iti raspunda, asa ca evita sa cada de papagal, sterge pe ascuns fara sa vedem laughing

Ai dreptate inainte erai anuntat, tia sters administratorul intrebarea X, de la o vreme, nu sa mai intimplat asa, eu am vazut asta intimplator, am intrat la mesaje sterse si acolo sa te atii laughing

Chiar daca ceri reanalizarea unui raspuns, nu il mai pune la loc, e prea multa munca, apoi acest administrator se crede buricu pamintului ca le stie pe toate, dar de fapt este o femeie, habarnista, nu stie banui nici pe ce strada locuieste laughing dar sa mai fie capabila de analize ale unor fraze sau intrebari, raspunsuri.

Asa este te enerveaza ca stai si-o citesti intrebari, mai si scrii, apoi vine o ciufuta de asta de admina dealde 15 ani, stie ea cum ar fi bine, a descoperit si ea acu coada de la pruna laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Problemele tehnice la site au fost si vor mai fi! e frustant sa fii obisnuit cu un lucru si sa nu il poti face! Dar din cand e bine sa faci si o pauza!

Cat despre postari sterse, asta e! nimic de pierdut!
sunt reguli ce se vor respectate.Iar cine nu le respecta e lber sa plece!,

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi,de ce nu faci tu un fan-club Violetta? cred vor avea destui fani. Poti pune si o taxa, care va fi investita in imbunatatirea sitului!

| Violleta2022 a răspuns:

@ Sportacus123:
Poti sa ma eviti baiete, daca nu ma inghiti laughing

Cand ai frustrari si probleme personale, vina-i la tine, nu la altii. Vad ca te enerveaza chiar si parintii tai... deci ai probleme serioase de educatie sau comportamnet.

| Fatamuntilor a răspuns:

E amuzant frustarile unor useri adulti care incalca cu buna stiinta regulamentul si tot ei se plang ca sunt nedreptatiti.
Am 11 ani pe site.Mi-au fost sterse raspunsuri odata cu intrebarile care incalcau regulamentul, dar niciodata nu au fost suspendata.
Unii dupa ce sunt suspendati isi fac alt cont si urla pentru asta, mai si fac comparatie cu alte situri.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Mai adaug cei care scriu tampenii, fac atac la persoana, jignesc, apoi sterg! Degeaba trimit dovezi, degeaba useseri sunt suspendati daca in scurt timp isi fac cont nou!

| StoicAnalysis a răspuns:

@ Violleta 2022

Pe tine se enerveaza toata lumea dupa ce iti etalezi superioritatea de mare doamna si apoi ii blochezi. Asta denota ca nu esti capabila de a argumenta o disputa si preferi sa ignori, decat sa ajungi la un comun acord.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai că a recunoscut Violetta că vina e la ea. Că frustrări sigur are.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

E singurul defect pe care l-ai constatat la site? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sammie):

Ai fost un utilizator si in 2011?
Eu am descoperit platforma in 2013 si de atunci calitatea site-ului s-a schimbat mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru relian):

Tocmai asta s-a intamplat si in cazul intrebarii mele sterse, nu doar ca mi s-a sters intrebarea mie, cel care am pus-o, dar primisem si cateva raspunsuri la intrebarea mea, deci s-a sters si intrebarea mea si stradania celor care m-au ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Tocmai asta e enervant!
Ca nu mi s-a spus si motivul...

anonim_4396

Aparent nu am incalcat nicio regula ( depinde si cum citesti intrebarea )

anonim_4396

Jur ca e cea mai buna idee si gluma pe care am citit-o in ultimul timp pe site!
laughing

anonim_4396

Eu consider ca nu am incalcat de aceasta data regulamentul, deoarece nu promovam vreun produs sau marca, nici nu faceam anti-reclama!
Ceream doar opinii, pentru ca aveam nevoie de ele! ( voiam sa achizitionez cateva produse ale producatorului pe care il mentionasem)
Eu sunt un user care a descoperit site-ul in 2013, stiu ca pe atunci te numeai Angycut happy

| sammie a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu cum a fost platforma in anul acela.

anonim_4396

Si mie mi-au fost sterse cateva raspunsuri si intrebari de-a lungul timpului, insa ce-i adevarat doar foarte putine la numar pentru ca am incercat mereu sa nu jignesc pe cineva sau sa incalt in vreun fel regulamentul...

| sammie a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai normal ca urla daca pe ei ii intereseaza numai rank-ul si clasificarea. Violetta sigur a stat 3 ani zi si noapte sa faca rank 4 si dupa aceea sa se laude pe-aici cu el.

Raspunsurile se sterg automat de la un timp, nimeni si niciun admin nu le sterge.

Sau se sterg din cauza ca mai mult de 2 utilizatori raporteaza raspunsul.

anonim_4396

Te referi la Anonimull?
Oare cum e posibil sa aiba cineva atatea conturi suspendate si totusi sa-si faca iar cont nou aici?

anonim_4396

Oare foloseste aceeasi adresa de e-mail pentru toate conturile? Am inteles ca nu se poate sa ai decat un cont / adresa. Oare daca ti se suspenda contul e posibil? Are prea multe conturi suspendate totusi...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Anonimull a invatat smecheria. Scrie tampenii si pe urma le sterge dupa cateva zile, ca atunci cand e raportat sa nu mai fie nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru sammie):

Iauzi se sterg automat, si atunci eu cum de am raspunsuri de cand mi-am facut contul? adica de 11 ani?

Afirmativ!
tot el a avut si niste replici mai acide la adresa mea pe postarea asta! Eram sub masa de ras azi dimineata! Desi nu ii pronuntasem numele se simtea cu musca pe caciula!rolling on the floor
si-a sters com. urile lui de aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sammie):

Cum ti s-au parut vremurile de atunci raportat la ce avem acum?

Mie Rai happy

Nu prea cred!