Nu se sterg automat, niciodata!
Fie le observa si le sterge admina dintr-un anume motiv, fie le raporteaza careva dintre utilizatorii seniori.
Oare domnul asta Anonim e ok?
Psihic zic.
Am mai pus o intrebare pe aceeasi tema pe vechiul meu cont :
https://www.tpu.ro/......-a-lungul/
In plus, chiar i-am spus intamplarea unei amice pe care mi-am facut-o aici, prin intermediul TPU, si ea a pus aceasta intrebare
https://www.tpu.ro/......oi-unde-i/
In plus, Anonimull e si pedofil?!
Intreb pentru. ca era un user pe aici care se declara pedofil cu mai multe conturi, in plus mai era unul ce iubea vasele de toaleta... unii oameni de pe aici clar nu-s ok!
Oare au vreo legatura?
In plus recent m-a blocat ignorat un anume Domn Politicos! Cu care surprinzator sau nu, nu am purtat nici macar o discutie pana in prezent, pe acest cont nou al meu!
Ciudat...
Nu o fi domnul Anonim? ( mi se pare ceva tipic lui.
Pe voi v-a blocat acest user Politicos, evident fara motiv?
Pai, acum mai sunt doar 100 de utilizatori activi, jumatate din ei intra la 3-4 zile, deci, site-ul nu știu ce o sa ajunga in 2024-2025. Sau cine stie ce strambi mai apar pe-aici.
A raspuns si el? Cum de nu am primit notificari?
Clar e un utilizator fantoma al site-ului!
Atunci inseamna ca are mai multe? De aceea nu e " detectat"?
Cum Doamne le tine minte pe toate?
Văd că ai scris foarte mult de mine și mă și confunzi cu alții.
Deci sa inteleg ca nu esti tu cel de care vorbeam? Tipul care zicea pe aici ca ii plac fetitele de 6 ani si vasele de wc?
"
Mi-am adus aminte de tine - ești una pe care am blocat-o și spuneai SĂ TE DEBLOCHEZ. "
Acum e clar ca ma CONFUNZI tu!
Am mai vorbit despre tine, dar nu ti-am cerut vreodata sa ma deblochezi! Desi ma blocasei de cateva ori!
Oricum, daca nu esti tu, sorry : ))
Am eu banuielile mele, SI NU DEGEABA!
Oricum, de ce ai hobby-ul asta de a bloca oameni?
@ Anonimull - deja m-ai blocat?
Nu a durat mult!
Stai putin, DECI RECUNOSTI?
Recunosti ca esti tipul care mi-a trimis felicitare ( aceea felicitare cu pinguinii cu " Vacanta placuta " si " Insanatosire grabnica " - incercand sa transmiti un MESAJ prin imagini - a se vedea pentru cine e interesat! si chestionandu-ma cat timp petrec la toaleta & altele de genul pe care nu mai are rost sa le mentionez pe aici ...DOAMNE! Daca esti tu esti bolnav rau!
Nu degeaba iti spuneam sa iti iei medicamentele cu apa din wc sa-ti treaca!
Pe mine m-a blocat domnul politicos! Dar nici nu mi-am batut capul prea mult! Dar a fost si suspendat nelimitat.Le port ghinion, ca si altii care m-am ignorat! Eu le zic(in gand) lovila-r karma0
Ni s-a intamplat si noua... de fiecare data cand "anonim"-ul lui pește prajit isi face cont nou, primul lucru care-l face este sa blocheaza userii vechi, sa fie sigur ca nu-l raportam la admin, din cauza prostiilor pe care le scrie si apoi le sterge
Pare a fii un om instabil psihic, de aceea scrie si apoi sterge imediat, jigneste si fuge, practic cred ca-i este frica si de umbra lui.
Https://www.tpu.ro/......nversatii/
acum 32 minute | anonim3248 a întrebat:
A fost pusă o întrebare unde am fost subiect de JIGNIRI JIGNIRI fără nici măcar să răspund.
https://www.tpu.ro/......-si-unele/
Ce se poate face mai mult decât a bloca useri ca ei să nu mai JIGNEASCĂ?
Cu raportat nu merge că tot la fel fac.
Așa se face pe site TPU cu jigniri și de aia au renunțat la site foarte mulți useri buni.
il rog RESPECTOOS pe domnul anonim sa ne spuna unde a fost JIGNIT! Sau sa ne spuna definitia lui! Ca dexul spune altceva!
Inseamna ca se stie cu musca pe caciula.
Si-a facut cont nou si evidnet m-a blocat inainte sa scrie ceva pe forum, ca sa fie sigur ca nu-i voi raspund vreodata
Sacutu' ....trebuie sa aiba probleme psihice srioase...
Violetta-i o babă lipsită de viață socială care probabil locuiește singură. N-o lasă să-ți transmită starea și gunoiul ei și ție
Probabil se referea la acest raspuns al meu:
" Oare domnul asta Anonim e ok?
Psihic zic.
Am mai pus o intrebare pe aceeasi tema pe vechiul meu cont :
https://www.tpu.ro/......-a-lungul/
In plus, chiar i-am spus intamplarea unei amice pe care mi-am facut-o aici, prin intermediul TPU, si ea a pus aceasta intrebare
https://www.tpu.ro/......oi-unde-i/
In plus, Anonimull e si pedofil?!
Intreb pentru. ca era un user pe aici care se declara pedofil cu mai multe conturi, in plus mai era unul ce iubea vasele de toaleta... unii oameni de pe aici clar nu-s ok!
Oare au vreo legatura? "
Acesti 2 useri de care mentionasem mai sus, unul se declara pedofil ( atentie! El se declara pedofil, public pe site! )
https://www.tpu.ro/utilizator/acgiqr
Iar unul Schizotix cu o pasiune pentru vasele de toaleta
Ambii au o pasiune de a-si expune pe site fanteziile nebunesti, dar si in privat - crede-ma! Imi venea sa imi fac cruci cu ambele maini, deodata!
Apoi, fara sa interactionam deloc Anonimull m-a blocat! Ce sa inteleg?!
Oameni super dubiosi pe acest site!
Doamne fereste, la cati a scris ala fetisurile cu materia vasului de toaleta? ) I-am dat block si individul s-a bagat in seama de pe alt cont, mintind ca il confund, apoi enervandu-se si trimitand vreo 10 felicitari cu mesaje derapante despre fanteziile lui.
Fix asta am patit si eu!
Daca il blocam ( oricum, el ma bloca de obicei primul! - pentru ca ii spuneam sa isi ia pastilele , se enerva si revenea rapid cu aceleasi fantezii dubioase de pe un alt cont, nou-nout, si nu recunostea ca e el .
Omul a mancat mult rahat stricat, asfel nu-mi explic gradul accentuat de nebunie
In acelasi timp mai bantuia pe site si userul autodeclarat pedofil, asta avea o fantezie cu minorele ( el zicand ca are 25 la vremea respectiva ) si imi " marturiseste" in privat ca are o fantezie cu verisoara lui de doar 6 ani... si alte fantezii pe care le PUSESE deja in practica si care implica plimbatul pe la gradina zoologica
Nu am dormit o noapte intreaga doar din cauza acestei marturisiri!
Apoi, dupa un timp f scurt ma blocheaza din senin Anonimull, - nu-mi aduc aminte sa fi interactionat deloc, nici pe site nici in privat!
In fine, oricum ce nu inteleg eu -
e vorba aici doar de un singur utilizator cu multiple conturi si o mare doza de nebunie sau avem printre noi mai multi utilizatori cu problemute , fiecare cu contul lui si doza unica de nebunie?!
Caci e clar ca unii au sarit gardul institutiei si cum au reusit sa scape si-au si facut cont aici
Isuse, ai mila de toti!
Referitor la problemele tehnice ale site-ului... uneori cand intru in cont si primesc notificari de raspunsuri la o intrebare pe care am pus-o, nu pot vedea unele din acele raspunsuri decat daca ma deloghez.
Ai patit?
A mai patit cineva?!
Cipi1212 întreabă: