| RAY a întrebat:

Observ ceva oameni buni, indiferent de sex sunt mereu bataia de joc a altora, de ce? De ce nu suntem apreciati?

12 răspunsuri:
| alexalx1234 a răspuns:

Pentru ca intotdeauna fetele si femeile prefera barbatii si baietii rai care profita de ele, iar noi restul ramanem singuri toata viata.

| RAY explică (pentru alexalx1234):

Daca nu validam fizic ce sa faci nu e vina lor ca nu sunt atrase de noi cum nu e vina lui x ca nu_i place broccoli, nu are logica sa urăști un om ca nu te place ca si tu la rândul tau faci la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa a fost lumea de la inceputuri pana in prezent si asa va fi mereu!

| Veltorb a răspuns:

Deoarece oamenii sunt proști

| ancaval a răspuns:

Răutate, prostie, frustrare!
Ce altceva vrei să primești de la genul ăsta de om? Fiecare dă ce are!

| Ofiintă a răspuns:

O stimă de sine scăzută atrage experiențe negative și persoane toxice!
Încearcă să schimbi modul în care te raportezi la tine si felul în care te raportezi la ceilalti.

| Mosotti a răspuns:

Sincer eu nu am patit asa! Cand am fost om am fost apreciat de multe ori. Depinde de oamenii cu care ai contact, e relativ aici. Daca dai de neoameni, aia isi bat joc de oricine si de rai si de buni.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu are treaba fizicul cu bataia de joc asa ca om, daca nu suntem validati fizic, femeile nu ne mai baga in seama pe axa relatii. Sau ne folosesc, pe mine nici una nu m-a insultat, injurat.
Asa ca om nu conteaza, isi bat joc unii de aia buni ca sunt neoameni, si aia gasesc motive sa se ia si de buni si de rai.

| SG1995 a răspuns:

Ray de data asta îi dau dreptate lui DonaAlba aka Oființă, tu ai probleme grave cu stima și relaționarea cu ceilați, cred că trei din zece întrebări puse de de tine doar zilele astea ține legat de aspect, și relații.

| RAY explică (pentru SG1995):

Era o intrebare care vream sa o pun de mult timp, am realizat ca cei buni sunt bataia de joc a altora

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Cand esti bun esti luat de prost la la la la laila
o sa pierzi si n-are rost l-ai lalalalai la
dai pe altii la o parte lailalalalai la
numa asa se poate lalala laila lailaa

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Asta așa e, totuși zilele astea am citit o adnedoctă care m-a încurajat. Se spune, că o femeie, a vazut un sarpe aflat pe foc, dânsa a încercat să îl ia, dar sarpele a muscat-o, iar ea nu a renuntat, și a scos sarpele din foc. Întreabată de ce a făcut asta, a zis așa: Natura șarpelui e să muște, iar natura mea umană, e să ajut, concluzia, nu te schimba pentru ceilalți, dacă ești într-adevar bun, la un moment dat, vei atrage și oamenii care îți vor vedea adevarata valoare.