| deia_9483 a întrebat:

Ok... Este ciudat si pentru mine dar am sa incerc sa va rezumez intamplarea mea.
De obicei ma indragostesc o data sau de 2 ori pe an (daca ma combin cu cineva nu se prea poate spune ca tin la el...
De curand in calitate de redactor la revista scolii am participat la o serbare, faza este ca serbarea era la cls a VII-a.
Un baiat de acolo interpreta unul din personajele principale, problema sa ii zicem asa, este ca mi-au cam ars sircuitele dupa el... Eu statea in fata si am vazut ca mai tragea cu ochiul la mine.
Este cu un an mai mic decat mine (nu mi se pare ceva ciudat pur si simplu mi se pare ca este interesant si el este adorabil).
Cum il vad, gata incep sa deraiez si sa o i-au din loc...
Nu stiu cum sa fac in asa fel incat sa nu creada ca ma joc cu el (sunt foarte populara, si nu vrea sa ma dau mare dar asa este am un nume deosebit si unic in scoala si vb cu toata lumea )...
Azi am observat ca se uita la mine si mi-s-a parut ca nu ii sunt asa indiferenta nici eu lui.
Are colegii cam invidiosi si eu sunt putin mai inalta decat el...
Ce credeti? Eu chiar nu vreau sa imi bat joc de el si vreau sa ii demonstrez asta pur si simplu cred ca m-am INDRAGOSTIT si daca ar fi sa ma cunoasteti ar trebui sa vadati seama ca e ceva cam rar.

4 răspunsuri:
| miauu a răspuns:

Vorbeste cu el intre 4 ochi.

explica-i si vedeti daca aveti vri-un punct comun sau nu.

baftawinking

| StaRmAgiC a răspuns:

Pey o data ce esti asa populara si intrii in vorba cu ceilaltii din scoala incearca sa intrii si in vorba cu el. Poate de fel e mai timid si de ce nu sa faci tu primul pas de inceput!tongue
~Si ca idee pentru a intra in vorba cu el intrebii de o fata de prin scoala si-l intrebii daca a vazut-o cumva, dupa care faci cunostintza cu el.(un mic exemplu)~
Pentru inceput saluturi, apoi o sa mai schimbatzi vorbe c-am ce ar mai fii prin scoala si uite asa din vorbe mici ajungetzii sa va cunoastetzii mai bine si de ce nu, sa facetzii schimb de numarul de tel sau id. de mess. Dar bine ca trebuie sa lasi baiatul sa faca pasul asta pentru a-ti cere numarul sau id-ul. In rest fii tu insutzii in prezentza lui si cat mai naturala.

Si apropo nu asculta ce zic ceilaltii(gura lumii in general e c-am rea) conteaza ceea ce faci si ce simtihappy
pup:* si sa te aud de bine

| spyceygirl a răspuns:

Of! am auzit si eu o fata de 14/15 ani care ii place de un baiat mai mic decat ea si nu de unul de 19/20...esti rara, iti spun eu, nu doar populara ci si un specimen rar(mai nou:-s)
nu este ceva rusinos pentru ca iti place de un baiat mai mic decat tine, de curand am observat si eu unul mai mic decat mine sitare dragalas
la partea ca e mia mic decat tine, asta e acum, la inceputul clasei a7a, ca la sfarsit va fi de 2 ori mai mare decat tine(baietii cresc de obicei dupa 14 ani cu multi cm, in schimb fetele, dupa aceasta varsta se inala cu mai putin cm) asa
si referitor la cum sa il cuceresti pai, uita-te insistent la el, clipeste din ochi cand il vezi, si psune-i intr-un final si "buna" daca vezi ca pana atunci iti mai da raspuns la "priviri", fa rost si de id-il lui si borbeste cu e pe mess.bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta-l, incurajeaza-l din priviri si explica-i si lui ceea ce ne-ai explicat noua in rezumat: iti doresti o prietenie serioasa pentru mai mult timp.