Cunosc pe cineva; e groaznica, nu are grija de ea, a ramas un copil desi ajunge la 40 de ani.
Activitatea sexuala (ma rog, relatiile) ajuta oamenii sa evolueze, altfel se multumesc doar cu mancare, somn si desene animate.
Gresit. Activitatea sexuala nu ajuta niciun om sa evolueze
Bruh invata biologie de baza. activitatea sexuala este activitate sexuala. cativa hormoni se pun in miscare, se intampla niste lucruri in aparatul reproducator si gata. toate chestile astea nu contribuie cu nimic la evolutia ta ca om. Evoluezi ca om in momentul in care te educi si inveti chestii noi, cand iti maresti orizontul de intelegere, cand dezvolti disciplina, etc
A, imi explica unul care probabil e asexual sau onanist, si nu stie diferentele dintre viata cu activitate sexuala, si fara.
Atunci cand stii ca esti atractia sexuala a cuiva, ai grija sa fii o persoana cu care sa isi doreasca cineva un contact fizic.
Grija asta se interpreteaza in special in igiena. Nu mai plimbi chilotii 2-3 zile, nu mai faci dus la saptamana, nu-ti mai lasi flocii sa se desfasoare. In plus, iti ajuti si trasaturile sa fie mai ascutite, te tunzi la timp, iti iei haine care te avantajeaza, ai grija la dictie, observi grupurile in care socializeaza persoanele care te atrag si incerci sa te integrezi in acel nivel social (care mereu e mai sus decat cel din care provii).
Faci pasi spre evolutie, cand iti doresti sa ai un partener de viata ok, sau activitate sexuala satisfacatoare (nu cu prostituate).
Stiu ca in teorie si oamenii asexuali se ingrijesc, dar in practica, bag mana in foc ca 2 din 3 oameni fara activitate sexuala nu se epileaza si nu se spala la timp, pentru ca nu ajunge nimeni sa le vada intimitatile. Plus de asta, asexualii pot fi chiar virgini, care nu au simtit nevoia sa discute cu cel mai bun prieten despre cum ar trebui pastrata igiena intima.
In scoli nu se face educatie sexuala, majoritatea parintilor nu fac educatie sexuala sau o fac la nivelul din 1980, cand lumea facea un dus la 7-14 zile si nimeni nu se epila.
Nu sunt nici asexual nici onanist.
Și nu sunt deloc de acord că trebuie să ai grijă de tine gândindu-te la sex. Eu am grijă de mine, de igienă și de aspect deoarece în interiorul meu simt că sunt un om ordonat și curat și vreau ca interiorul să corespundă cu exteriorul. Dacă tu te speli și te igienizezi doar pentru posibil parteneri e trist și jalnic. Și tocmai mentalitatea asta idioată îi face pe oamenii căsătoriți să nu se mai îngrijească. Că ce rost are sa mă îngrijesc dacă deja sunt căsătorit? Așa gândesc oamenii de genul.
Din nou, evolutia ta ca om nu are nicio legatura cu sexualitatea ci are legatura cu lucruri mult mai înalte ce țin de identitatea si sufletul tău. Simt nevoia să fiu curat si aranjat nu pentru "gagici" ci pentru ca simt ca sufletul meu se simte bine intr-un trup curat si aranjat.
Nici eu nu ma ingrijesc doar pentru gagici, dar am observat o igiena precara la onanisti si persoanele asexuale.
La fel cum tu ai observat o igiena precara la persoanele casatorite, "off market".
De asta imi permit sa spun ca asexualii sunt predispusi la un corp slinos si *** neatinsi.
Nu era vorba despre mine sau tine.
Eu nu sunt o fiinta spirituala, pot sa-ti vorbesc despre ouale mele mai degraba decat despre spiritul meu. Coie care sunt hetero-active, spalate, fara ***... Chiar daca nu ft nimic, altfel dorm cand sunt fresh.
Dar trebuie sa recunosc ca atunci cand imi impun igiena, ma gandesc la avantajul de a fi pregatit oricand de sex.
Nu e deloc trist, sa stii. Nici asexualii nu plang, s-au obisnuit sa puta si sa traiasca in continuare cu mintea de copil.
Cunosc multi, din pacate.
N-am intalnit in viata mea un asexual. Probabil faptul că nu îi motiveaza nimic nici nu depun efort. Dar nu sexualitatea lor îi face asa ci mai degraba un suflet leneș care nu se stimează pe sine. Măcar din mândrie să fie ordonati si curati și din stimă de sine daca nu din altceva
Igiena există pentru prevenirea bolilor, infecțiilor. Deci nu ține nunai de corpul uman, cum îmi pare că se lasă de înțeles.
Desigur ca nu tine doar de corpul uman. Tine si de mediul din jurul tau, spre exemplu camera sau casa ta