| G0AHEAD a întrebat:

Ok. Va spun pe scurt: Colega mea nu e tocmai atat de perfecta (ma refer la caracter) probabil ca este si de la tara si din cauza asta. Ma enervez foarte des pe ea pentru ca nu sunt obisnuita cu astfel de persoana si cateodata tip sau dau in ea, si tot ea se supara. O sa ma intrebati ca ce face, intr-un cuvant: salbatica. (Intr-o zi stateam cu cotu` pe masa si cu mana sub cap iar ea vine deodata si ma musca de mana si nu 1 data de 2 x - din senin) Va puteti imaginea mai multe prostii de genul asta pe care le face. Eu m-am saturat de ea, de vorba buna nu asculta, daca tip la ea tot ea se supara.

Răspuns Câştigător
| LOVE22 a răspuns:

Eu as zice sa ii explici ca nu e frumos ce face iar daca nu intelege ii spui ca pana nu isi revizuieste comportamentul nu ma vorbesti cu ea

6 răspunsuri:
| NopeCheers a răspuns:

Incearca sa te muti tu sau sa o faci pe ea sa se mute sau ia-o cu frumosu si explica-i sa nu mai fie asa...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Deci, fa-ma sa inteleg: tu tipi la ea, dai in ea si EA se supara? Extraordinar! Cata obraznicie!
Si mai e si de la tara, ceea ce, pentru tine, care te tragi cel putin din cruciati, este absolut de neimaginat!
Si, de unde ideea asta ca cineva trebuie musai sa fie perfect? Si...perfect dupa care standarde? Ale tale? Daca te mai gandesti putin, o sa descoperi ca tu insati esti departe de a fi perfecta. Sa inteleg ca alta colega nu mai ai? Sunteti numai doua in clasa?
Mai lasa din fite si cauta-ti alta colega, perfecta, care sa te suporte.

| mihnea123abc a răspuns:

Poate ii e foame dai pachetu tau!

| Melancolică a răspuns:

Poate nu ştie cum să se comporte cu tine, ai şi tu o parte din vină... vorbeşte cu ea spune-i ce te deranjează şi poate se schimbă.
Baftă!

| Dariusuu a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Cand am vazut ce ai scris, nici nu a m-ai trebuit sa las coom.

Felicitarii, chiar ai pus punctul pe i.

| G0AHEAD explică (pentru ardnaxur1961):

Nu intelegi. Nu sunt fitoasa, ba mai mult sunt cea mai linistita din clasa. Tu nu poti intelege ca nu ai asemenea persoane in jurul tau. Nu dau in ea in sensul ca o bat. Repet, daca un comportament normal e la o fata sau cel putin la un om sa te scuipe sau mai stiu ce sa-ti faca asa din senin scuza-ma dar cred ca tu ai o problema. Am dat si un exemplu din ce-mi face si chiar nu stiu unde gresesc. Eu nu-i fac absolut nimic vorbesc normal cu ea, cand are o problema o ajut...dar ea intrece limita intre o prietenie, plus injura si merge prin baruri si vine la mine cum ca de ce nu m-am gandit la ea si nu i-am facut tema sau mai stiu eu ce... scuza-ma tot eu sunt cea vinovata ca ma enervez cateodata si tip la ea?!