Viata de pe social media este diferita de cea reala, acolo toata lumea "se da" ce nu poate fi pentru admiratie, validare. Ei bine, in viata reala totul este diferit, degeaba isi pune ea poza cu cafeaua de la Starbucks cand ea toata saptamana bea cafea la ibric sau isi pune poza ca mananca icre de sturion cu Moet cand maine mananca teci de fasole ca vine plata la chirie si s-au dus banutii
Cei care trăiesc momente cu adevărat frumoase, deosebite, inedite, nu au timp de făcut poze și de pus pe rețele de socializare, tocmai fiindcă uita de acest aspect, ei trăind momentul. De fapt o fac cei care se plictisesc, vor sa arate alta realitate și acele poze le dau satisfacție, se simt validați. Majoritatea celor pe care ii cunosc eu, procedează în felul acesta. Cei care se distrează cu adevărat pun puține poze sau deloc, cei care sunt plictisiți și vor validare pun multe poze cu ei. Sunt și câțiva care pun poze frumoase din locuri pe care le vizitează dar se vede diferența când o face unul care se bucura de moment și vrea sa transmită ceva și unul care vrea doar sa para ceea ce nu este. Apoi, mai o categorie de oameni care postează doar fiindcă o fac și ceilalți,, dar asta e tot o nevoie din frustrare
Treaba e ca mereu vei dori sa faci publica o poza cu tine în care areri bine, sau în care dai bine și cumva e logic.De când s-au inventat aparatele foto ți se spunea sa stai intr-un anumit fel, sa te îmbraci intr-un anumit fel și sa zâmbești ca să dai bine.Asa ca nu s-a schimbat cu nimic treaba asta.
Eu nu am obiceiul sa pun poze de, sau cu ceva anume.Dar pun poze ce mi se par mie ok, în care am ieșit sau simțit bine.
Pe oamenii aia ii vad cei mai săraci și nu din punct de vedere a banilor și a emoțiilor frumoase.
Cam slabut ziceai ca faci bani nu stiu ce cauti la hotel de 4 stele /margarete oricum in Grecia alea patru sunt in fapt 2 stele, spune mi te rog orasul ca sa ti fac o vizita poate am ocazia sa te ajut financiar, sa fim seriosi stim de ce te afli in Grecia, la cersit nu e greu intinzi mana si gata la coltul blocului mai iti da lumea o curmala ceva.
De unde ai ajuns la concluzia ca se lauda? Te-ai gandit ca profilul respectiv de social media poate fi tratat ca si un blog sau album foto? Care e diferenta daca faci poze din vacanta exotica si le pui intr-un album sa le arati prietenilor versus a le pune pe Instagram sa le vada prietenii si oamenii care te urmatesc?
Ai optiunea de a dat unfollow si block la persoanele/postarile pe care nu vrei sa le vezi.
Suna a gelozie ))
MrNuggets întreabă: