Salut
Nu am crezut niciodata in Mos Craciun.
De ce?
Pentru ca era logic ca nimeni nu iti aduce ceva pe gratis fara sa faci ceva in schimb.
Eu inca cred in Mos Craciun. Am 23 de ani. Stiu ca el nu exista, dar simplul fapt ca de sarbatori lumea tinde sa fie mai buna imi umple sufletul de bucurie. Peste tot daca stii sa privesti, vei vedea astfel de gesturi. Sunt mici, dar inseamna mult pentru oamenii potriviti.
Asta e magia craciunului si voi crede in ea mereu.
O zi frumoasa!
Nu stiu daca am crezut vreodata, desi sunt foarte entuziasmata de Craciun.
Pana la 6 ani cand am văzut cadourile in masina parintilor mei. Nu am zis nimic atunci, m-am dus la matusa mea si i-am zis ca, mos craciun nu exista iar ea a părut foarte încurcată, nu m-am nte prea bine...
Dupa părerea mea nu e bine ca parintii noștri ne-au mintit. Eu nu o sa-mi mint copiii!
Am crezut pana la varsta de 11 ani dupa care m-am prins ca e ceva necurat la mijloc si am prins-o pe mama cand punea cadoul sub brad.
Sa fim seriosi, daca nu exista nu se spunea de el, poate ca nu mai traieste fiindca nimeni nu este etern. Cineva care dadea cadouri de craciun trebuie sa fi fost pe undeva, plus ca pe Mos Craciun asa cum il stim noi, a fost desenat si mediatizat de Coca Cola, intr-o campanie publicitara din anii 30, inainte era reprezentat imbracat in verde sau albastru, plus ca Mos Craciun nu este la fel peste tot, nu are sanie cu reni in toate tarile cum am vazut noi pe sticlele de Coca Cola si a gandeste-te, sti poveste cu fecioara Maria atunci cand l-a nascut pe IISUS, ca sa cazat la cineva intr-un bordei si barbatul nu a fost deaaccord si i-a tatai mainile sotiei si apoi a fost facut Mos Craciun, asta inseamna ca Mos Craciun era evreu si ca Hitler l-a omorat ( nu o lua in serios treaba cu Hitler).
7.Ai mei erau foarte incompetenti.Venea maicamea de la munca si inainte de a-i deschide usa ea atarna punga cu cadouri de clanta si imi spunea ca era acolo cand a venit si ca-i de la mosu.
Pana pe la 9 ani cand am realizat ca Mosul nu putea sa intre pe horn la mine acasa pentru ca nu aveam horn.Si era destul de ciudat adica un tip gras intra la tine in casa fara sa stii si iti lasa chestii necunoscute sub brad.Recunoasteti.Nu ca e prea ciudat?
Pai se presupune ca trebuia sa fii cuminte ca sa primesti cadourile alea.
DaciaRomania întreabă: