Bravo, felicitari! Ma bucur ca ai putut sa faci asa ceva, dar ai grija ca oamenii de pe tik tok sunt toxici in general, s-ar putea sa primesti hate, mai ales de la adolescenti si persoane cu varste cuprinse intre 18-25 de ani, uneori chiar mai sus daca sunt imaturi ca niste copii...nu posta despre vulnerabilitatile tale, o sa primesti hate si o sa rada lumea de tine, eu zic sa ramai mai retras in ceea ce priveste postarile despre bolile mintale si lucruri de genul asta. Apropo, fetele alea care au curaj sa faca asta au multe urmaritoare de aceeasi varsta, de asta au curaj, sunt adorate practic de ele si de baieti, daca sunt frumoase si se machiaza frumos si se imbraca trendy.
Mai postează despre anexitatea ta, uni vor rade, jigni, critici dar uni sunt ca tine sau au empatie, de la primitivi ce sa ceri
Da pe TPU nu sunt prosti și proaste care râd aici sunt oameni faini cat de cat.
Mi s-a întâmplat pe strada sa rada niste proaste înainte eram tot panicat.
O fata și dacă e nebună e acceptată de societate daca arata bine,și un bărbat daca are anxietate, atacuri de panica e marginalizat de societate! Sunt unii care au postat că au probleme și nu s-a râs de ei! Eu probabil la câți dușmani am e mai bine sa nu postez așa ceva că se vor bucura! Oricum in zona și-au dat seama toți nu am putut sa ascund deși am incercat enorm dar nu am reușit! Mi-a cam stricat imaginea în societate anxietatea, lumea crede că am Parkinson că tremur dar eu de fapt de la anxietate tremur, in casa deloc nu tremur decât când ma aflu între oameni! Unii prosti și proaste cred că am așa ceva, m-au etichetat se cred medici, eu de fapt de la emoții tremur in public! Sunt multi prosti știu că stau pe TikTok și am văzut, dar nu a zis nimeni nimic până acum, nici like-uri nu prea am primit
Depinde cu cine nimerești, romani joaca teatru la prima impresia și pe internet uni îți vomita prostia
Da, iti stiu povestea, ca doar am vorbit ceva vreme (sunt Ștefania, mi-am schimbat username-ul intr-o metafora poetica pe care am de gand sa o folosesc in viitor intr-o poezie, daca n-am folosit-o deja in alta poezie, imi place sa scriu poezii uneori chiar daca nu am cine stie ce talent dar e terapeutic si iti pune mintea la incercare, in sensul ca iti mai dezvolti vocabularul si viziunea estetica despre lume).
Știu că pe TikTok sunt multi prosti și proaste că stau pe TikTok nu ma mai surprinde nimic! Sunt și oameni faini ca aici!
Asta e societatea nu o putem schimba! Și pe mine câteodată unii în realitate ma provoacă și se dau tot ei/ele victime și se plang la oameni de mine! Nu mai zic nimic că rămân fără cont! Deja mi-am zis părerea, știu eu cum sta treaba, mi-am dat seama de mult cum suntem ca oameni.
Mă surprinzi ce răspunsuri bune dai. Ai avea tu probleme dar ești o fata deșteaptă! Daca ai fi in realitate cum ești aici sa verbalizezi in loc sa scrii ai fi o fata plăcută de multi oameni! Vad că scrii și foarte ok gramatical,ești peste multi de pe TPU! Nu neapărat că au multe urmăritoare da au tupeu nu sunt rușinate, sunt asumate! Pe TPU unii nu au curaj nici sub anonimat sa își relateze problemele, și aia de pe TikTok pun și poze cu ei și video orice! Da, am fost sa donez sânge și le-am zis unora din medici că am anxietate și două proaste râdeau! Da nu mai fetele sunt așa proaste băieții, bărbații nu rad!
M-ai facut sa zambesc, multumesc mult, nici nu primesc astfel de complimente frumoase de obicei, deci orice compliment ma face sa zambesc (nu am prieteni in viata reala, si urasc faptul asta). Fetele alea, unele dintre ele care sunt traumatizate sunt si rasfatate de parinti, efectiv traiesc in puf din ziua in care s-au nascut, cum e si vara mea mica (am plans azi dimineata din cauza unor amintiri urate legate de ea in timp ce ascultam muzica pe care o asculta ea cand avea 8 ani, dar o ascultam doar fiindca inca mai tin la ea si imi lipseste chiar daca m-a traumatizat cand eram mici, ceva ce nu ti-am zis pana acum fiindca nu ma crede nimeni cand zic ca un copil de 8 ani a incercat sa ma otraveasca si sa ma faca sa ma scufund de tot intr-o piscina de 2 ori, simt ca exagerez dar in acelasi timp e vorba despre viata unui om, nu a unei furnici, dar ma simteam ca o furnica pe langa ea fiindca ma manipula sa nu fac anumite chestii si sa fac lucruri pe care le uram sa le fac) in fine, nici nu imi mai pasa daca imi gaseste o ruda contul asta cringe de plangacioasa schizofrenica, poate sa ma parasca si verei mele ca tot nu-mi pasa, oricum ar trebui sa stie ca am suferit mult din cauza ei...cat despre incidentul cu donatul sangelui, foarte urat din partea lor, nu inteleg de ce oamenii sunt atat de rai cu persoanele cu anxietate sau alte lucruri care iti ruineaza viata in ultimul hal, pur si simplu numai peste oameni de genul asta am dat toata viata, imi vine sa ma duc intr-o tara definitiv care e mult mai civilizata si mai avansata in gandire decat Romania si in orice altceva si sa nu ma mai intorc in Romania niciodata, atat de mult urasc oamenii din tara asta, nu toti, doar aia toxici de sunt pana si substantele radioactive invidioase pe ei, jur! Am esuat complet ca tara, noi romanii! Cel putin asta e parerea mea.
Nu e ok sa scrii așa ceva public! Îmi pare rău sincer de tine. Sa îmi spui daca te pot ajuta cu ceva. Fii puternica! Și comunică mai des cu tatăl tău.
Sincer nici nu-mi mai pasa daca e ok sau nu, oricum am o parere foarte proasta despre multi oameni pe care i-am intalnit in viata mea fiindca foarte multa lume m-a ranit si m-a dezamagit in trecutul meu tumultos, nu mai am nimic de pierdut, ma simt libera precum un porumbel alb in ceea ce priveste faptul ca acum nu mi se mai intampla nimic traumatic in afara de faptul ca tot incerc sa slabesc si nu reusesc. Cum am mai spus, ma poti cauta pe Facebook oricand doresti daca vrei sa vorbim, dar sa imi dai cerere de prietenie ca din atatia oameni nu te gasesc asa usor daca te caut, pe mine ma gasesti foarte usor ca numele meu de familie este pe cale de disparitie