Intr-adevar, m-am uitat mai bine si avea specificatiile diferite cu putin fata de asta pe care ti l-am dat. La 1700 de lei e bomba raportat la calitate-pret, e normal sa fie epuizat )))
Https://altex.ro/......1W1002NRM/
E cumva asta? Pare foarte bun, m-am uitat la specificatii si e ok, daca il vrei pentru gamming duce. Nu am vazut cat costa in schimb pe site-ul asta, dar parerea mea e ca bun, depinde acum si la ce il vrei, pentru scoala/gamming, pentru scoala e pocnire din degete ca nu vei avea probleme, daca il vrei pentru gamming nu iti va rula absolut orice joc dar te poti juca destule din cele noi.
Sper să reușesc să-l cumpăr, ori cum sunt conștient că nu vor merge jocurile de genul gta5 sau cod, eu vreau să-l folosesc pentru școală și să mă joc acolo 2, 3 jocuri
La recenzii ziceau aia ca sunt multumiti de laptop si ca merge si GTA 5 pe el, acum nu stiu. Poti sa joci un COD mai vechi de acum 2-3 ani, dar unul abia aparut cere PC de Nasa.
M-am uitat la el. E o alegere buna dacă îl prinzi la preț bun. Vad ca duce multe jocuri fără probleme precum cs go și gta v și altele.
Teoo_Rappy_1996 întreabă:
LisaJulie întreabă: