Perucile se poarta de obicei la evenimente ca sa pari altcineva sau mai real gen ( spectacole, petreceri, etc...) sau la nevoie ( cand ti-ai tuns parul prea scurt si vrei sa para mai lung, etc.) toate sunt bune, depinde de gustul tau si mai ales sa nu iasa in evidenta diferenta de culoare ( daca ai parul blond si pui o peruca bruneta )se poate observa daca nu ascunzi bine parul sub peruca.
Care peruci? Indiferent daca le porti de distractie, din motiv estetic, fashion choice, motiv medical-estetic etc. asta tine de parerea proprie, nu de cea a unor straini.
Mulțumesc de părerea dvs. Eu am fileu cu care pun părul meu și nu se vede fiindca știu să pun. Am purtat ieri o peruca roșie cu breton in public la un concert și s-a uitat mulți la mine sau poate mi sa părut nu știu... Poatee alea cu breton la uni nu pare reale?
Asta da, dar am vrut sa vad ce spun alți. eu am foarte multe și îmi place să port și să schimb look-ul... Părul meu e distrus rupt.
Nu-mi plac si nu sunt din par natural de la femei, ci din coada de cal sau sintetice.
Cele din par uman sunt extrem de scumpe.
MeScorpion întreabă:
anonim_4396 întreabă: