Cred ca, ca de cand am ascultat piesa asta am aflat atat de multe lucruri existentiale https://www.youtube.com/watch?v=b5TVnsCzQVY
Bunule domn, vreau sa-ti spun ca ai niste gusturi muzicale extraordinare
Cand am ascultat aceasta melodie am simtit o stare de extaz, am intrat intr-o lume in care obisnuiam sa fiu cand eram copil, cu alte cuvinte mi-am regasit motivatia sa traiesc, am simtit o energie puternica, si cel mai important am aflat din nou ce este dragostea, totul datorita acestei melodii, recomand sa ascultati si sa meditati profund
Salut,uneori parintii ne mint de dragul nostru, pentru ca in unele cazuri minciuna poate aduce mult bine. Uite o situatie personala, la varsta de 10 ani trebuia sa fiu operat,si eram speriat, insa mama mi-a spus ca nu voi primi injectii si voi sta putin timp caci stia ca de altfel nu voi pleca la spital, desi apoi mi-am dat seama ca m-a mintit, pentru ca nu a fost asa cum a zpus ea, dar a facut-o pentru binele meu pentru ca de nu ma operam era sa fiu intr-o situatie rea.Parintii nostri uneori ascund adevarul pentru a nu ne stresa cu problemele lor, dar depinde si de varsta pe care o avem.
Mi-au zis o dată sau de 2 ori că mă iubesc, dar m-am prins eu repede că nu-i așa.