"Pastilele de slăbit" sănt minciuni. Sănt otravă pentru sănătate viața ta "Pastilele de slăbit"
Dacă vrei sa slăbești mănâncă normal mănâncă sănătos legume, fructe, ieși întru-n parc aleargă la aer curat, efort fizic asta însemnând? Alergat doar așa poți slăbi normal, sănătos.
"Pastilele de slăbit" sănt pentru a face ei profit din otrăvuri le lor și medicamentele lor prafuriile lor pline de chimicale și alte substanțe pe care nici nu le știm, ce pot face cauza foarte multe probleme de sănătate.
Nu, pastilele de slabit nu ajuta la nimic, fiind o mare minciuna pentru oamnii disperati dispusi sa plateasca orice pentru a slabi.
Nu ai nevoie de pastile de slabit si nici macar de ambitie sau sala. Ai nevoie de disciplina. Eu in perioada pandemiei ajunsesem la 80 de kg. Gafiam cand mergeam si facusem o burta dina aia scarboasa. Am zis stop! Mancam 3 mese pe zi si in cantitati normale, doar ca am exclus zaharul, fastfood, cipsuri si sucuri. Si ca sport : plimbat o ora cu bicla si ceva flotari. Ultima data cand m-am cantarit aveam 68kg. Acum cred ca am vreo 70. Totul pleaca de la creier. Inca nu sunt perfect, dar nu sunt nici gras, sunt ok'ish.
Este absolut normal sa mănânci mâncare
Nu este normal sa abuzezi de mâncare
Faptul câți întârzi pofta de mâncare prin anumite chimicale și metode anormale nu faci decât să-ți faci rău sănătății tale
Cel mai bine, cel mai normal, cel mai sănătos mănâncă normal cu un program de masă cât sa nu abuzezi de mâncare și sănătatea ta.
Uite eu am 73 kilograme la 175 întâlțime eu după ce vin de la muncă dacă nu sunt prea obosit mă duc în parc să alerg să fac sport și mișcare efort fizic fiindcă doar așa pot slăbi eu știu de la mine asta și îți spun și ți-e.