Daca castiga ala, imi schimb parerea despre oamenii care isi petrec timpul pe site-ul asta
Cum am zis e contest de popularitate. Cum sa fii mai cunoscut decat unu care are10000 de raspunsuri in 11 luni . Doar sa stai cu leptopul si la wc
MErsi necunoscutule dar fiind dzeu nu poti doar sa faci putin din magia ta si sa ai cata bere vrei? ce naiba, fii invetiv
Pentru ca din 30 de raspunsuri doar eu am votato, desi sincer e cam aiurea din cati userii are TPU doar 30 sa decida pentru toti membri,prea mare graba, sincer fata aia are o inteligenta care e net superioara la orice user de acolo garantez eu, ea si inferno, mada daca o sti sunt genii ca nivel de inteligenta, educatie, ratiune
OoBunnyoO mai inteligenta decat Kodrutz? Hiiii, Ray, the betta fish, is madly in love with a bunny!
Tu n-ai vazut ca GreyN n-a fost votat doar de niste useri, ci si de niste conturi? Frățiuer, n-am ce sa comentez, toti cei nominalizati indepliniti cantitativ criteriile lor pana la urma. Insa doar Kodrutz e pentru mine omulet serios si care are ceva mai aparte in activitatea lui pe site. Restul, va plictisiti dand click-uri pe site.
"MADLY", la aia mă gândeam şi eu.
Genial, de ce nu eşti printre cei aleşi?
Am facut misto putin pe seama lui si evident mi s-a sters raspunsul dar al lui nu . Vreo 2 zile nu am putut scrie nimic acolo
Stai chill că chiar dacă nu eram ales de acele conturi oricum aveam destule nominalizări și te pot asigura că acele conturi nu au fost nici ale mele și nici nu au avut legătură cu Cristina. Insinuarea lui Endoryus de atunci e la fel de penibilă ca a ta de acum, fără supărare. Mă amuză insinuările astea și nu zice nimeni că aș merita să câștig. Cui îi plac răspunsurile mele, atitudinea mea, mă votează. Dacă mă plac majoritatea, atunci merit. Mare chestie, facem tam-tam, a dat oftica în noi. Oricum nu voi câștiga și sunt persoane care mă apreciază și unele care mă detestă. Pentru mine e important să iau și 2-3 voturi știind că sunt de la persoane care chiar îmi apreciază activitatea. În rest fiți hateri, oricine e bun la asta dar insinuările astea sunt penibile și nu își au locul și așa ceva nu poate veni de la un om inteligent. No offense.
Baftă să câștigi, cocoșel! Sper să nu mă suspenzi de cum îți vor da după chenar albastru și buton de suspendare useri. Sau ți-au dat deja?
Și cum adică e ca mine? E opinia ta subiectivă dacă sunt într-un anumit mod. Asta nu înseamnă că așa ar trebui să gândească toți asemeni creierului tău strălucit și că nu aș avea dreptul la oameni care chiar mă apreciază(și indirect ai cam jignit oameni chiar deosebiți, cu care chiar și tu te înțelegi bine, bravo).
Stai liniștit că îți donez ție EBook-ul și badge-ul dacă mă lasă.
Te stiam patetic dar nu si prost. Nu e vorba de oftica e vorba de cine aleg ei. Un frustrat fara precedent. Adica tu vezi intrebarea " buna oameni buni, vreau sa plec intr.o vacanta in stainatate, unde sa merg" si tu faci misto de ea ca vrea sa plece in strainatate si nu sa viziteze Romania. Pe langa faptul ca aveai si complexul lui Napoleone, adica unul care e sigur ca toate femeile sunt tarfe. Nu stiu daca se trage de la faptul ca iti tremura chiloti in cu! r sa zici un buna unei fete ( cu 10000 de raspunsuri pe an aici e clar ca nu iesi prea mult pe afara ) ori ca ai vazut multe filme por$no unde unu da bani la alta dar e clar ca e ceva in neregula cu tine si e aiurea ca sa voteze asa persoana. Poti comenta linistit ca nu te mai bag la ingore din nou, ar fi degeaba.
Am vazut totusi ca esti si putin cu"rva acum, ai inceput sa raspunzi si la posturi la care nu te vedeam acum ceva timp ( cand nu te aveam la ignore). CU"rva mica ce esti vrei acea "onoare" cu userul anului.
Ps. scrie iar referate, am ce sa citesc dimineata, evident daca nu dispar posturile ca prin "minune"
"Mr Genius" - Ce?! :]]]]
E clar
"Păi normal, se putea? Numai chestia asta spune destule despre tine." - Ce spune asta despre mine? =]]
Vrei sa spui ca tu apreciezi toti userii?
E simplu, pe unii ii apreciez si ma bucur ca i-am cunoscut, iar pe altii cand ii vad, ma ia cu "greata".
Dar stai, cum te-ai coborat tu la nivelul meu? Cum de vorbesti tu cu o fiinta inferioara tie?
Bravo mă, știam că nu te poți abține să bagi niște jigniri. Dacă m-aș lua să mă contrazic cu tine ar fi cum m-aș lupta cu morile de vânt deci ce pot spune decât că ai zis doar niște inepții? Restul e de prisos. Eu sunt de acord cu exprimarea opiniilor dar într-un mod civilizat și fără insinuări de genul ăsta. De asta am și intervenit.
"Vrei sa spui ca tu apreciezi toti userii? "
Bune deducții faci, ce pot să zic.
E vorba că ai catalogat aiurea mulți oameni. Ok, nu mă suporți pe mine, dar ce ai avea cu cei care mă apreciază? Nu toți văd în mine ce vezi tu și dacă văd și ceva frumos în mine asta nu înseamnă că sunt cum mă consideri tu pe mine.