anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe cine votaţi utilizatorul anului?
.
.
.
Cine credeţi că are găleţi mai drăguţe?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe Krakilla aş fi vrut.
Dar Moş Crăciun n-a venit.

93 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Th3AbSinTh3):

S-a încheiat perioada de propus.
Dar îţi aduc o blondă laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru syd):

Vrei popcorn? Fac cinste big grin

| AvalohAlyn a răspuns (pentru T0T):

Lasa-i frate sa abereze in continuare...''Trenul'' ala isi face cate un cont pe zi si are tupeul sa comenteze aiurea.
Eu te-am votat si te-as mai vota de 1000 de ori daca s-ar putea pentru ca sincer, meriti..si nu sunt deloc subiectiv.happy Fata de ceilalti useri(tren, endoryus si mad) esti tu esti mereu la inaltime, dai raspunsuri inteligente si ai si bun simt.S-a gasit cine sa comenteze ''Gara CFR'' sau Iliketrains, ZTrain, Trenulet si altii ca astia...clonele TPU-ului
Hai ca m-am enervatlaughing
Oricum 100%, Laur, tu esti un user care merita titlul de utilizatorului anului, categoric.De aici se vede ca esti foarte bun pentru ca s-au gasit unii sa comenteze aiurea si se stie ca cei buni au mereu ''dusmani'' si oponenti.Respect!
happywinking

| AFR81 a răspuns:

L-as fi votat pe Ioandelasal, Corbulalbrosu sau suntserios. Niciunul nu era, insa, asa ca am optat pentru bursucul001. Parca asa il chema.

| syd a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, vad ca e publicitate acum. Ajunge pana incepe iar, banuiesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru syd):

Bucură-te cât mai poţi, cel mai probabil o să fie ştearsă întrebarea laughing.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce o blonda? O bere blonda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AvalohAlyn):

M-am uitat acum pe conturile alea proaspete care-l propuneau pe Laur. Pare ca toate originează de la aceeasi adresa IP, pe care o avusesesi tu atunci. big grin
Ia sa te spunem la madam admina.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti nebun...
Zau asa.
Eu am doar contul asta si se poate verifica.
Ce poate debita un om fara ocupatie...happyLOL

anonim_4396

Pai am verificat eu adineauri.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Endoryus, votat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TheLoveDoctorr):

Nu ma asteptam laughing

anonim_4396

"si ai si bun simt" e clar ca habar nu ai nimic de el plus ca sunteti prieteni o data ce ii zici pe nume. De mine zici ce zici pentru ca te-am facut un indoctrinat religios ( ceea ce esti ) si te oftica adevarul laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si pe la mine calicule nu doar lui syd laughing

anonim_4396

Calică*
Şi desigur că dau. M-am distrat binişor laughing.

anonim_4396

thinking pune atunci a in loc de ul la nume

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru anonim_4396):

Why?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TheLoveDoctorr):

Fata de un hahaler mai sus care se crede perfectiunea in persoana eu imi dau seama ca sunt persoane care chiar ajuta fata de mine

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai mie unu sincer mi-au placut raspunsurile tale + ca esti activ, deci te-am votat.Succes!

| GoldenKing a răspuns:

InquireWithin

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Big like, imi place

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Gery care majoritatea man? comunitatea are mii de userii teau votat cativa stai jos ai 1, un om inteligent nu se da mare, un om inteligent nu se lauda, sa fim serisoi sunt userii mult mai buni ca tine, nu vorbesc de mine man, dar cand esti votat de cativa nu spune ca esti placut de tot TPU

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Dar unde am spus eu că sunt plăcut de toți? Din contră, am zis că mă mulțumesc și cu 2-3 voturi dacă știu că vin de la persoane care chiar mă apreciază. Ai înțeles prost sau în loc să îmi citești răspunsurile mele le-ai citit aberațiile altora. Bravo.

E ok daca e asa, trebuie sa recunosti ca TPU are 371, 207 likes si tu ai primit hai sa spunem 30, sti cum e ca base cand a pierdut alegeriile dar a ramas presedinte desi a fost votat sa plece de milioane de romanii, teoretic din 371, 207 likes nici tu nici cei din lista nu au nici 1%

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Faza e că nici nu îmi fac speranțe. Să fim serioși, nu aș merita având în vedere efortul depus de mine și de alții, doar că sunt persoane care m-au apreciat mai mult pentru mentalitatea și atitudinea mea. Nu sunt mulți, sunt puțini, îi poți număra pe degete. Dar dacă unii mă văd ca pe un narcisist și ca pe un om prea plin de sine, te asigur că se înșală și e un motiv mai bun pentru mine să nu iau aceste spuse în considerare. Eu știu mai bine cum sunt și nu am afirmat niciodată că aș merita în mod real să câștig. De acolo din listă am printre cele mai mici șanse și vei vedea la final că voi fii printre ultimii ca puncte. Mă mulțumesc și că am ajuns aici și că prezența mea aici le-a mai devoalat puțin din caracterele unora, dar sunt puțini capabili să observe anumite lucruri.

Costa doar 349 ron pe eMAG

| MorganaM a răspuns:

Sa fiu sincera, nu prea ai de unde alege... Cel putin pe un user, adica, pe comentariile sale, le-am vazut destul de des, iar mereu are un limbaj vulgar, impertinent, fara respect fata de nimeni, mereu cu o atitudine contra-femeilor, fetelor. Iar cand am vazut ca e propus pentru a fi utilizatorul anului, am ramas socata... Daca asemenea caracter e propus drept utilizator al anului, inseamna ca,,,, ne reprezinta?! Doamne fereste!

| RAY a răspuns (pentru MorganaM):

Iubi vb de mine?

| Stormtrooper a răspuns:

Ham votat GreyWest pentru ca am vrut si pentru ca am putut.

| MorganaM a răspuns (pentru RAY):

Nu... nu cred sa ai tu un asemenea caracter urat...

Întrebări similare