S-a încheiat perioada de propus.
Dar îţi aduc o blondă .
Lasa-i frate sa abereze in continuare...''Trenul'' ala isi face cate un cont pe zi si are tupeul sa comenteze aiurea.
Eu te-am votat si te-as mai vota de 1000 de ori daca s-ar putea pentru ca sincer, meriti..si nu sunt deloc subiectiv. Fata de ceilalti useri(tren, endoryus si mad) esti tu esti mereu la inaltime, dai raspunsuri inteligente si ai si bun simt.S-a gasit cine sa comenteze ''Gara CFR'' sau Iliketrains, ZTrain, Trenulet si altii ca astia...clonele TPU-ului
Hai ca m-am enervat
Oricum 100%, Laur, tu esti un user care merita titlul de utilizatorului anului, categoric.De aici se vede ca esti foarte bun pentru ca s-au gasit unii sa comenteze aiurea si se stie ca cei buni au mereu ''dusmani'' si oponenti.Respect!
L-as fi votat pe Ioandelasal, Corbulalbrosu sau suntserios. Niciunul nu era, insa, asa ca am optat pentru bursucul001. Parca asa il chema.
Da, vad ca e publicitate acum. Ajunge pana incepe iar, banuiesc
Bucură-te cât mai poţi, cel mai probabil o să fie ştearsă întrebarea .
M-am uitat acum pe conturile alea proaspete care-l propuneau pe Laur. Pare ca toate originează de la aceeasi adresa IP, pe care o avusesesi tu atunci.
Ia sa te spunem la madam admina.
Esti nebun...
Zau asa.
Eu am doar contul asta si se poate verifica.
Ce poate debita un om fara ocupatie...LOL
"si ai si bun simt" e clar ca habar nu ai nimic de el plus ca sunteti prieteni o data ce ii zici pe nume. De mine zici ce zici pentru ca te-am facut un indoctrinat religios ( ceea ce esti ) si te oftica adevarul .
Fata de un hahaler mai sus care se crede perfectiunea in persoana eu imi dau seama ca sunt persoane care chiar ajuta fata de mine
Mai mie unu sincer mi-au placut raspunsurile tale + ca esti activ, deci te-am votat.Succes!
Faza e că nici nu îmi fac speranțe. Să fim serioși, nu aș merita având în vedere efortul depus de mine și de alții, doar că sunt persoane care m-au apreciat mai mult pentru mentalitatea și atitudinea mea. Nu sunt mulți, sunt puțini, îi poți număra pe degete. Dar dacă unii mă văd ca pe un narcisist și ca pe un om prea plin de sine, te asigur că se înșală și e un motiv mai bun pentru mine să nu iau aceste spuse în considerare. Eu știu mai bine cum sunt și nu am afirmat niciodată că aș merita în mod real să câștig. De acolo din listă am printre cele mai mici șanse și vei vedea la final că voi fii printre ultimii ca puncte. Mă mulțumesc și că am ajuns aici și că prezența mea aici le-a mai devoalat puțin din caracterele unora, dar sunt puțini capabili să observe anumite lucruri.
Sa fiu sincera, nu prea ai de unde alege... Cel putin pe un user, adica, pe comentariile sale, le-am vazut destul de des, iar mereu are un limbaj vulgar, impertinent, fara respect fata de nimeni, mereu cu o atitudine contra-femeilor, fetelor. Iar cand am vazut ca e propus pentru a fi utilizatorul anului, am ramas socata... Daca asemenea caracter e propus drept utilizator al anului, inseamna ca,,,, ne reprezinta?! Doamne fereste!