| BingBang :D a întrebat:

Pe o scara de la 1-10 ce nota ati da la TPU? big grin
Ce parere aveti despre acest site? big grin [argumentati]

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Eu i-as da intre 9+ si 10, iar dapu ce se vor rezolva micile problemute pe care le mai are va fi un 10+ hotarat.winking big grin

April
| April a răspuns:

Era un site de socializare inainte de a capata o tenta de comercial, odata cu aparitia reclamelor.Prin urmare, daca ii dadeam 10 atunci, ii dau 9 acum.

| Silvia a răspuns:

Ai putea să le dai note prietenilor tăi? Eu nu.

| Malvina24 a răspuns:

I-as da 9, 4! Am o parere foarte buna, dar ar mai fi cateva schimbari de facut!

| Vizitiul a răspuns:

Nu doresc sa dau niciun fel de nota, doresc sa apreciez fiecare utilizator in parte, dar numai atunci cand merita.

| Narfundo a răspuns:

8. Saitul e in regulahappy>.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu i-as da 9 big grin

| Orannginna a răspuns:

I'as da 9. Pentru tot ce am invatat eu de pe site'ul asta si pentru cat de folositor este. De ce nu i'as da 10? Pentru ca e o vorba: Nota 10 e intotdeauna pentru Dumnezeu. happy

| elamit a răspuns:

Nota 9pentru ca imi este folositor.

| love44katyp a răspuns:

Pai cred ca 9
Ma ajuta mereu cand am nevoie...si iti poti petrece timpu'
DAR nu se poate numi nici site de nota 10
big grin

| candycarrie a răspuns:

atunci cand scriam ceva pe google, o intrebare, sau asa, mereu mi se dadea siteul TPU cu raspunsuri.as da un 8, 50 pentru ca nu te poti increde in tot ce e pe net si tot ce iti spun unele persoane necunoscute...asta e singurul dezavantaj, in rest e super okbig grin

| Đοαr eu şi ατâτ ♥ a răspuns:

Cel mai taree love struck cu el omori plictiseala, gasesti raspunsuri f bune la intrebariele tale, raspunzi la intrebari interesante etc.

E ii dau un 10 :X

| rvr a răspuns:

Eu iasi da 10 pentru e un site super fain pui intrebari primesti rasp. iti spui thu parerea e super nice and cool imi place foarte mult acest site si ma bucur ca l-am gasit TPU laughing laughing :X :X: X: X: X: X : cu drag rvr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3.
Nu este bine structurat.
Au acces, de la persoane cu biberonul in gura la cei cu barba sura ...totul devenind un amestec neinteligibil.
Lipseste moderarea, acolo unde este cazul.
Prea multa libertate utilizatorilor.
etc si etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8-9. E un site destul de ok, dar nu se compara cu ceea ce a fost prin octombrie-noiembrie, deoarece atunci erau alti utilizatori, erau pe site userii valorosi care inca mai sunt si acum+altii care din pacate au plecat intre timp.Atunci se dadeau niste raspunsuri foarte bune(foarte putine pe langa subiect)intr-un timp foarte scurt, iar o intrebare obisnuita era "asaltata" de raspunsurihee hee. Atunci calitatea intrebarilor era cu totul alta si cum intrai pe site, dadeai deja de o intrebare la care sa raspunzi.Era un site cu adevarat de nota 10 si, desi nu mai e ce a fost, tot locul unde-mi petrec cea mai mare parte a timpului cand sunt la calculator a ramashee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

9. 50

| sunnylove a răspuns:

9 happy pentru ca unii utilizatori ma calca pe nervi.

Întrebări similare