Ezact
Pentru fundite sunati la numarul afisat pe ecran. Primii 30 primesc funditele la reducere
07551862**
Se dau funditele pe sub mana pe aici
E un adevarat trafic de fundite
Se dau fundite in schimbul unei pile de unghii si a unei relatii de convertire a idealului de inteligenta
Doamne
Nuuuu...Iti faci doua conturi si dai fundite de pe un cont pe altul! N-ai stiut?
Nu stiu.Merge? Aaaa...deci e clar.Trebuie sa ma pun bine cu toti ca sa iau multeeeeee fundite. Mor fara ele
.
Nu
Dafapt...nu stiu eu una nu
Ma uit la raspunsuri si care imi este cel mai folositor ala primeste fundita
Gluma asta chiar este buna! Daca intrebi insemna ca sitii ceva? Spune-ne si noua? Ceva afinitati sunt intre utilizatori si poate chiar isi dau fundite, dar nu cred ca se pot numi pile si relatii.
Zau?pe asta n-am mai auzit-o! acum eu nu stiu ce stii tu dar din "sursele"mele stiu ca se da fundita in functie de cat de mult ti-a placut raspunsul respectiv sau persoana respectiva...
ZAU LUZdeja sari in sus dintr-o simpla gluma? si nu dau fundita in functi de cat imi place pers respectiva ca nu am vazut nici un anunt de matrimoniale p'aci.
Simtul umorului este o aptitudine, daca ii putem spune asa, de care nu beneficiaza toata lumea...Mutumesc pentru raspunsuri celor care mi-au inteles gluma!
Dee am trecut de varsta majoratului sa mai conteze notele pentru mine sau funditeleca si dovada ca e o gluma recomand ironiciilor sa se uite mai atent ce ''emoticon'' urmeaza dupa intrebare.
Nu stiu, dar. crezi tu ca acele fundite conteaza asa de mult? Cine stie. o fi promotie de fundite
Nu cred dar oricum eu ma straduies sa dau un raspuns corect si tot nu primesc fundita
anonim_4396 întreabă: